Ανάστατος ο χώρος της υγείας από τις επικίνδυνες επιθέσεις στο υγειονομικό προσωπικό

Ανάστατοι είναι γιατροί κι  εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας έπειτα από τη νέα επίθεση που - όπως έγραψε το tempo24.gr- δέχτηκε πλήρωμα ασθενοφόρου το βράδυ…

asthenoforob

Ανάστατοι είναι γιατροί κι  εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας έπειτα από τη νέα επίθεση που - όπως έγραψε το tempo24.gr- δέχτηκε πλήρωμα ασθενοφόρου το βράδυ της Τρίτης. Αυτή τη φορά άνδρας επιτέθηκε με κατσαβίδι σε εργαζόμενους του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας"  και του ΕΚΑΒ.

Η αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"  ήταν άμεση. Χθες συζητούσαν έως και να σταματήσουν τις εφημερίες.  Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, μεταξύ άλλων τονίζουν τα εξής: "Ακόμη ένα κρούσμα, από αυτά τα γνωστά  των αναταραχών και επιθέσεων στα ΤΕΠ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.

Αυτή τη φορά Ρομά με κατσαβίδια κλπ, επιτέθηκαν σε Εργαζόμενους του Νοσοκομείου και του  ΕΚΑΒ και για να αντιμετωπιστεί αυτή η επικίνδυνη κατάσταση χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία μετά και την άμεση παρέμβαση της μοναδικής Θυρωρού, ευτυχώς ήταν ακαριαία.

Δυστυχώς ακόμη μια φορά,  αν και ημέρα εφημερίας, το  ζήτημα της ασφάλειας που πολλάκις έχουμε καταγγείλει,  δεν είχε καμία  διαφορά και βελτίωση.

Συνεχίζουμε δυστυχώς να είμαστε ανυπεράσπιστοι."