ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΕπεισόδια στην Ξερόλακκα – Στο αυτόφωρο ο Πρόεδρος του Συλλόγου για μια φωτογραφία αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΠ

Επεισόδια στην Ξερόλακκα – Στο αυτόφωρο ο Πρόεδρος του Συλλόγου για μια φωτογραφία αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΠ

Επεισόδια στην Ξερόλακκα – Στο αυτόφωρο ο Πρόεδρος του Συλλόγου για μια φωτογραφία αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΠ

Επεισόδια πριν από λίγο στην Ξερόλακκα, τα οποία κατέληξαν στο…αυτόφωρο! Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr. κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν πριν απο μια περίπου ώρα διαμαρτυρόμενοι για την μεταφορά λυματολάσπης από φορτηγά του Δήμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος του Συλλόγου των κατοίκων κ. Βασιλόπουλος βρίσκεται στο αυτόφωρο για μια φωτογραφία που τράβηξαν σε αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΠ το οποίο φέρεται να μετέφερε λυματολάσπη.

Όπως καταγγέλλει στο thebst.gr κάτοικος της περιοχής γύρω από την Ξερόλακκα, κατά τις 2  σήμερα το μεσημέρι,  φορτηγό το οποίο μετέφερε λυματολάσπη εισήλθε στον χώρο του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας. “Η δυσοσμία και η μπόχα ήταν φοβερή και ήταν εξαπλωμένη στην περιοχή για πολύ ωρα. Αυτό είχε ξανασυμβεί και παλαιότερα. Είναι ενήμερος ο κ. Πελετίδης” ρωτάει και συνεχίζει: “Και αν ναι, είναι νόμιμο αυτό από την στιγμή που επιβαρύνει την υγεία των κατοίκων της περιοχής και γενικότερα όλης της πόλης των Πατρών, τη στιγμή που με την παραμικρή βροχόπτωση τα λύματα δια μέσου του ποταμού Μειλίχου φθάνουν στην θαλάσσια περιοχή;”

www.thebest.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ