ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΒόνιτσα: Forum μεταξύ παραγωγών, επιχειρηματιών εστίασης, τουρισμού και εμπορίου

Βόνιτσα: Forum μεταξύ παραγωγών, επιχειρηματιών εστίασης, τουρισμού και εμπορίου

Βόνιτσα: Forum μεταξύ παραγωγών, επιχειρηματιών εστίασης, τουρισμού και εμπορίου

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ» διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση (forum) μεταξύ παραγωγών, επιχειρηματιών εστίασης, τουρισμού και εμπορίου του δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί το Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βόνιτσας, στα πλαίσια του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση «Δράσεις Στήριξης – Κατάρτισης Ανέργων στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Στόχος της συνάντησης είναι η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας μεταξύ των παραγωγών και των επαγγελματιών της περιοχής προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και η ταυτότητα της περιοχής.

Η  εκδήλωση περιλαμβάνει:

  1. Παρουσίαση και συζήτηση για τα αποτελέσματα έρευνας αγοράς που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο μας, σε σχέση με τα τοπικά προϊόντα και την διάθεση τους από τοπικές επιχειρήσεις (εμπορικές, τουριστικές, εστίασης).
  2. Παρουσίαση και συζήτηση για τις δυνατότητες συνεργασίας και δικτύωσης των επιχειρήσεων με τις μονάδες παραγωγής της περιοχής και την δημιουργία Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, με στόχο την διαχείριση και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.
  3. Συζήτηση για την προοπτική απασχόλησης ανέργων-ωφελούμενων από την αγορά εργασίας και την ανάγκη προσανατολισμού των ανέργων σε παραγωγικούς τομείς της οικονομίας.

Στη συζήτηση μπορούν να συμμετέχουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΟΠΣΑ, παραγωγοί  προϊόντων και επαγγελματίες.

Τη συζήτηση συντονίζει ο Πανταζής Πανταζόπουλος, Γεωπόνος Αγρ. Οικονομίας.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ