ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠανελλαδικοί Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών στο Αγρίνιο

Πανελλαδικοί Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών στο Αγρίνιο

Πανελλαδικοί Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών στο Αγρίνιο

 

Μετά από εισήγηση της επιτροπής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και της απόφασης της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, η Αερολέσχη Αγρινίου διοργανώνει σήμερα και αύριο εκδήλωση στον χώρο του παλαιού πολιτικού αεροδρομίου Αγρινίου.

Η εκδήλωση σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Χρήστο Γεωργανά και το μέλος του Δ.Σ Κώστα Μουμουγιάννη ξεκίνησε ως Περιφερειακή, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε πανελλήνια! Αρχικά θα συμμετείχαν τριαξονικά υπερελαφρά αεροσκάφη και μοτοαετοί από την Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και την Λευκάδα, αλλά εν τέλει θα λάβουν μέρος και αεροσκάφη από την Φλώρινα, τις Σέρρες, την Κρήτη καθώς και άλλες περιοχές της χώρας.

Η διοργάνωση του Αγρινίου θα είναι η μαζικότερη σε όλη την Ελλάδα, αφού τυχαίνει να είναι και η τελευταία της καλοκαιρινής περιόδου. Συνολικά οι συμμετοχές για σήμερα και αύριο θα ξεπεράσουν τις 51. Αύριο Κυριακή που θα είναι και το μεγαλύτερο κομμάτι της εκδήλωσης, θα συμμετάσχουν 41 πληρώματα με τα αεροσκάφη τους, πλην των δέκα συνολικά αεροσκαφών που ανήκουν στην αερολέσχη Αγρινίου και θα συμμετάσχουν και τις δύο μέρες της εκδήλωσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης που θα γίνει αύριο το μεσημέρι, θα απονεμηθούν βραβεία και μετάλλια στους τρεις πρώτους σε κάθε κατηγορία καθώς και αναμνηστικά δώρα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Κων/νος Χονδρός

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ