ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοσμοςΑπίστευτες ουρές για μια συνδρομή σε γυμναστήριο!

Απίστευτες ουρές για μια συνδρομή σε γυμναστήριο!

Απίστευτες ουρές για μια συνδρομή σε γυμναστήριο!

Πέρα από κάθε φαντασία η εικόνα έξω από γυμναστήρια γνωστής αλυσίδας, καθώς άνθρωποι όλων των ηλικιών έτρεξαν να επωφεληθούν από μια προσφορά στην ετήσια συνδρομή

Υπάρχει κάτι, πέρα από τα capital controls, που θα μπορούσε να βγάλει τους ανθρώπους στο δρόμο, ακόμα και τα ξημερώματα, κάνοντάς τους να σχηματίσουν ουρές εκατοντάδων ατόμων που περιμένουν υπομονετικά;

Κι όμως υπάρχει!

Γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων, αποφάσισε να αποδείξει ότι μπορεί να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους, ό,τι ώρα κι αν είναι, απλά και μόνο με μια πολύ δελεαστική προσφορά στην ετήσια συνδρομή. Κατέβασε την τιμή στα 48 ευρώ.

Και αυτό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έκανε τους Έλληνες να βγουν από τα σπίτια τους σαν τα σαλιγκάρια μέσα στη μαύρη νύχτα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών σχημάτισαν ουρές δεκάδων μέτρων έξω από τα υποκαταστήματα των γυμναστηρίων, δημιουργώντας μια εξωπραγματική εικόνα, που κάνει τον Γολγοθά των συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες να μοιάζει με παιχνιδάκι.

Μερικοί μάλιστα πανηγύριζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός πως μια αλυσίδα γυμναστηρίων, έβγαλε στο δρόμο περισσότερο κόσμο, απ’ ότι η κυβέρνηση, όταν επιβλήθηκαν τα capital controls.

Φυσικά υπήρχε και το αντίπαλο δέος που σχολίαζε στο Twitter: «Αύριο συγκέντρωση έξω από τα σουβλατζίδικα 50 λεπτά το πιτόγυρο, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ» αναφερόμενο στη γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων.

gym08

gym05

gym02

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ