Μέχρι τη Δευτέρα 3 Αυγούστου οι αιτήσεις για τα δικαιώματα Κορινθιακής Σταφίδας

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε ανακοίνωσή της, σημειώνει πως παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί που επιθυμούν την αλλαγή…

MAYRH_-KORINTHIAKH_-STAFIDA

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε ανακοίνωσή της, σημειώνει πως παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί που επιθυμούν την αλλαγή χρήσης της ποικιλίας για τα αμπελοτεμάχια τους με ποικιλία Κορινθιακή σταφίδα που προοριζόταν για ξηρή σταφίδα σε Κορινθιακή για παραγωγή οίνων προς εμπορία για την τρέχουσα αμπελοοινική περίοδο 2015-2016, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Διεύθυνσης (Πανεπιστημίου 171) και να υποβάλλουν αίτηση έως και την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015.

Αιτήσεις πέραν της 3ης Αυγούστου θα εξετάζονται και θα τακτοποιούνται για την επόμενη αμπελοοινική περίοδο 2016-2017 εφόσον συνεχίζεται να επιτρέπεται η αλλαγή χρήσης και κωδικού.

Σας ενημερώνουμε η καταληκτική ημερομηνία της 3ης Αυγούστου θα τηρηθεί αυστηρά για να υπάρχει χρόνος ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι διοικητικοί και επιτόπιοι  έλεγχοι σε εύλογο χρονικό διάστημα για την ομαλή πορεία οινοποίησης και κατ’ επέκταση την ομαλή λειτουργία της αγοράς στον τομέα οίνου.