ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Ακινητοποιημένο για ένα χρόνο ασθενοφόρο του «Αγ. Ανδρέα» λόγω βλάβης 100 ευρώ !

Πάτρα: Ακινητοποιημένο για ένα χρόνο ασθενοφόρο του «Αγ. Ανδρέα» λόγω βλάβης 100 ευρώ !

Πάτρα: Ακινητοποιημένο για ένα χρόνο ασθενοφόρο του «Αγ. Ανδρέα» λόγω βλάβης 100 ευρώ !

Για 100 ευρώ δεν κινείτο για ένα χρόνο ασθενοφόρο του «Αγίου Ανδρέα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr το όχημα του νοσηλευτηρίου που χρησιμοποιείτο για την μεταφορά ασθενών παρέμενε ακινητοποιημένο για σχεδόν ένα χρόνο, καθώς είχε υποστεί βλάβη.

Αποτέλεσμα ήταν , παρότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για την μεταφορά ασθενών για εξετάσεις , διαγνώσεις κλπ. εξαιτίας της πολυδιάσπασης του νοσοκομείου, το ασθενοφόρο να είναι παροπλισμένο.

Προ ημερών στον χώρο βρέθηκε για επίσκεψη ο υποδιοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας Δημήτρης Κωστακιώτης και όταν είδε το εγκαταλειμμένο όχημα ρώτησε να πληροφορηθεί λεπτομέρειες, μιας και αναζητούσε εναγώνια λύσεις για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η απάντηση που έλαβε ήταν πως ο «εγκέφαλος» της μηχανής είχε υποστεί ζημιά ακινητοποιώντας το ασθενοφόρο.

Ωστόσο ουδείς φρόντισε να αποκατασταθεί η βλάβη και να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία το τροχοφόρο, προσφέροντας υπηρεσίες στους ασθενείς.

Χρειάστηκε η άμεση παρέμβαση του Δημήτρη Κωστακιώτη, που με πρωτοβουλία του, ο χαλασμένος «εγκέφαλος», στάλθηκε στην Αθήνα.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε και πλέον το ασθενοφόρο κινείται και πάλι , ένα χρόνο μετά, καλύπτοντας τις ανάγκες του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας».

Οσο για το κόστος δεν ξεπερνούσε όπως ενημερώθηκε το tempo24.gr τα 100 ευρώ!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ