Αστικό KTEΛ Μεσολογγίου: Περικοπή δρομολογίων

Το τραπεζικό στοπ στη χώρα επέφερε παντού περικοπές, καθώς λόγω των περιορισμών, έχουν νεκρώσει τα πάντα, με αποτέλεσμα οι πολίτες να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα.…

10706515_10203813628334702_493538811_n (1)

Το τραπεζικό στοπ στη χώρα επέφερε παντού περικοπές, καθώς λόγω των περιορισμών, έχουν νεκρώσει τα πάντα, με αποτέλεσμα οι πολίτες να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα.

Από αυτή την λαίλαπα δεν ξέφυγε ούτε το Αστικό ΚΤΕΛ Μεσολογγίου που αναγκάστηκε να κόψει δρομολόγια, τα οποία είχαν από ελάχιστους έως μηδενικούς επιβάτες.

Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος Μπάμπης Πλούμης, από τη στιγμή που, για παράδειγμα, ένα δρομολόγιο πάει στο Χρυσοβέργι χωρίς ούτε έναν επιβάτη, θεωρείται ασύμφορο και, προκειμένου να γίνει οικονομία στα καύσιμα, κόβεται. Οι περικοπές βέβαια είναι προσωρινές για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού από το Σεπτέμβρη, που θα ξεκινήσουν και πάλι στα σχολεία, θα επανέλθουν και τα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των μαθητών.

Αυτές τις ημέρες το επιβατικό κοινό έχει μειωθεί κατά 50% από το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Χωρίς επιβάτες είναι τα δρομολόγια από και προς Πεντάλοφο και Χρυσοβέργι, όπου η περικοπή φθάνει το 50%, κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα.

Πηγή:www.aixmi-news.gr/