ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΚοινωνία Μπροστά: Ηχηρό Όχι στην υποταγή

Κοινωνία Μπροστά: Ηχηρό Όχι στην υποταγή

Κοινωνία Μπροστά: Ηχηρό Όχι στην υποταγή

Δήλωση για το δημοψήφισμα

Το δημοψήφισμα δεν συνδέεται προφανώς με την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη. Δεν είμαστε φιλοξενούμενοι στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι στην καρδιά της Ευρώπης. Η κυβέρνηση οδηγήθηκε σ’ αυτή την επιλογή μετά την απόφαση των δανειστών να παραδώσουν πρόταση – τελεσίγραφο, να ταπεινώσουν τη χώρα και σε τελική ανάλυση να την ανατρέψουν.

Το πρωτοφανές γεγονός της ωμής παρέμβασης Γιουνκέρ και άλλων ευρωπαίων αξιωματούχων, η συγχορδία των προθύμων (Σαμαράς – Βενιζέλος – Θεοδωράκης κ.λπ.) η φασιστικού τύπου λειτουργία των ΜΜΕ – που σε άλλες εποχές θα ζήλευαν τη δόξα του ακόμα και οι γερμανοτσολιάδες – επιχειρούν να κάμψουν το φρόνημα ενός φοβισμένου πλην όμως ταπεινωμένου και αξιοπρεπούς λαού. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ιστορικές. Το διακύβευμα μεγάλο. Η αντίσταση και η αξιοπρέπεια πρέπει να νικήσει το φόβο.

Ας θυμηθούν κάποιοι εντός και εκτός ότι του «Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει». Δεν χρειαζόμαστε τις συμβουλές και τον τρόμο που σπέρνουν όλοι αυτοί για να αποφασίσουμε. Αποτελεί κυριαρχικό μας δικαίωμα.

Στη βάση των παραπάνω, την προσεχή Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015, λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ για να μπορούμε να αντιστεκόμαστε, να αγωνιζόμαστε και να στεκόμαστε όρθιοι απέναντι σε όλους αυτούς που επιχειρούν, για μια ακόμη φορά, να διχάσουν τον ελληνικό λαό.

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος
Ι.Π. Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ