Επίσκεψη Ν.Μπαλαμπάνη στο δημόσιο ΚΤΕΟ Μεσολογγίου

To Δημόσιο KTEO (ΔΚΤΕΟ) Μεσολογγίου επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπαλαμπάνης Νικόλαος και ενημερώθηκε για την σημερινή κατάσταση τόσο της Επιχείρησης όσο και του Προσωπικού.…

20150511_123602 (2)

To Δημόσιο KTEO (ΔΚΤΕΟ) Μεσολογγίου επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπαλαμπάνης Νικόλαος και ενημερώθηκε για την σημερινή κατάσταση τόσο της Επιχείρησης όσο και του Προσωπικού.

Ο κος Μπαλαμπάνης πληροφορήθηκε από τον Προϊστάμενο και Τεχνικό Διευθυντή του ΔΚΤΕΟ κο. Παπαχαραλάμπους για τα προβλήματα εξαιτίας των οποίων το ΔΚΤΕΟ Μεσολογγίου παραμένει ανενεργό και όλη η επαρχία Μεσολογγίου αναγκάζεται να καταφεύγει στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ του Αγρινίου και των Πατρών για να εξυπηρετηθεί.

20150511_123619 (2)Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κο Μπαλαμπάνη για τους λόγους που στάθηκαν η αιτία να καθυστερήσει η ολοκλήρωση των αναγκαίων παρεμβάσεων στο ΔΚΤΕΟ Μεσολογγίου, λόγω καθυστέρησης ολοκλήρωσης διαγωνισμών ( προσφυγές, ενστάσεις, εξέταση από Επιτροπή Ενστάσεων ) που αφορούσαν την Εγκατάσταση πλήρους Μηχανογραφικού Συστήματος και Συμπληρωματικού Μηχανολογικού Εξοπλισμού.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος γνωστοποίησε στους υπευθύνους πως η Επιτροπή Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενέκρινε προ ημερών συνολική δαπάνη ύψους 36.903,20 Ευρώ για εργασίες και υλικά που απαιτούνται για την Επαναπιστοποίηση και Λειτουργία των ΔΚΤΕΟ ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος ευχαρίστησε τους Υπευθύνους για την ενημέρωση και κατέληξε λέγοντας πως η Επαναλειτουργία τόσο του ΔΚΤΕΟ Μεσολογγίου όσο και αυτό του Αγρινίου, σε ότι αφορά την Τεχνική πλευρά ( Αρτιότητα Μηχανολογικού Εξοπλισμού και Πιστοποίηση ), θα είναι δυνατή εκτός απροόπτων εντός τριμήνου.