ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠαγκόσμια αναγνώριση για το ξενοδοχείο Marpessa του Αγρινίου

Παγκόσμια αναγνώριση για το ξενοδοχείο Marpessa του Αγρινίου

Παγκόσμια αναγνώριση για το ξενοδοχείο Marpessa του Αγρινίου

Marpessa smart luxury hotel : Επιχειρώντας με συναίσθημα σε ένα ανεξερεύνητο τουριστικά περιβάλλον

Αγρίνιο, 16 Ιουνίου 2015 Εδώ και ενάμισι χρόνο λειτουργεί το ξενοδοχείο Marpessa, σε ένα ιστορικό κτίριο της πόλης του Αγρινίου, εξόχως ανακαινισμένο, φέρνοντας μνήμες από την εμπορική πολιτιστική κληρονομία της πόλης.

Το προσωπικό και η διοίκηση του ξενοδοχείου φροντίζει ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει ένα αυθεντικό δείγμα της Αιτωλικής φιλοξενίας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την ευγένεια και το πηγαίο χαμόγελο.

Τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια κατασκευής και λειτουργίας, έφεραν στο Marpessa τέσσερις πολύ σπουδαίες διακρίσεις, με την έναρξη του 2015 και ενώ διανύει μόλις τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα από την 1/1/2015 το Marpessa αποτελεί μέλος της οικογένειας των Historic Hotels of Europe και της αντίστοιχης Ελληνικής οικογένειας Yades Greek Historic Hotels. Η Αιτωλοακαρνανία εκπροσωπείται πλέον με το Marpessa στα 600 περίπου Ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τον Φεβρουάριο 2015 στα πλαίσια της έκθεσης “100% Hotelshow ” που έγινε στο MEC Παιανίας, το Marpessa βραβεύθηκε στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό “100% Hotel Design Awards” με το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο “Best City Hotel 2015″, δηλαδή ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα, για τον συνολικό σχεδιασμό, ανάμεσα σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία από όλες τις περιοχές τις Ελλάδας.

Tο Μάρτιο το πλέον αναγνωρίσιμο site ξενοδοχειακών κρατήσεων booking.com βράβευσε το Marpessa με ειδική τιμητική πλακέτα, για την πολύ υψηλή βαθμολογία που έχει καταφέρει μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του 9,6 /10, την υψηλότερη στην περιοχή.

Ακόμη, τον Μάιο 2015, ο ταξιδιωτικός ισότοπος Tripadvisor.com απένειμε στο Marpessa Smart Luxury Hotel το Πιστοποιητικό Αριστείας για το 2015. Αυτό το επίτευγμα είναι άμεσο αποτέλεσμα των εξαιρετικών κριτικών που λαμβάνουμε συνεχώς από τους φιλοξενούμενούς μας.

Τέλος, το ξενοδοχείο πλέον συμμετέχει στο πρόγραμμα ” Ελληνικό Πρωινό” με στόχο την ανάδειξη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ