Ημερίδα για την ευαισθητοποίηση πολιτών για την πρόληψη και προαγωγή της Υγείας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) σας προσκαλούν στην Ημερίδα που…

health-care

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) σας προσκαλούν στην Ημερίδα που διοργανώνουν με Θέμα: «Ευαισθητοποίηση πολιτών για την πρόληψη και προαγωγή της Υγείας σε συνεργασία με φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (Ακτή Δυμαίων και Δημ. Υψηλάντου, 4ος Όροφος, Πάτρα).

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την σημαντικότητα εγγραφής στα αρχεία Δοτών Μυελού των Οστών, σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ).

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, καθώς και αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Θα μιλήσουν οι Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, αναπληρωτής καθηγητής – Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Π.Γ.Ν.Π. και του ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» και Χριστίνα Καρακωνσταντή, η οποία θα κάνει μία βιωματική ομιλία. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις, συζήτηση και ερωτήσεις, ενώ τον συντονισμό θα έχει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ιατρός Βιοπαθολόγος Σπύρος Καπράλος.