ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βόνιτσα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βόνιτσα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βόνιτσα

Για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ασφαλή διεξαγωγή των θρησκευτικών/εθιμοτυπικών εκδηλώσεων στην Βόνιτσα Αιτωλ/νίας, ενόψει εορτασμού του Αγίου Γεωργίου εξέδωσε ανακοίνωση η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΡΘΡΟ (1)

     Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την 23/4/2015, για την ασφαλή διεξαγωγή των θρησκευτικών/εθιμοτυπικών εκδηλώσεων στην Βόνιτσα Αιτωλ/νίας, ενόψει εορτασμού του Αγίου Γεωργίου:

α) Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από την διασταύρωσή της με την οδό Κουμουνδούρου (θέση Βρυσούλα) μέχρι την οδό Σάνου, από ώρα 08.30΄  έως 14.00΄  ώρα.

β) Την σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από την διασταύρωσή της με την οδό Κουμουνδούρου (θέση Βρυσούλα) έως την διασταύρωσή της με την οδό Καποδιστρίου, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από ώρα 09.00΄  έως 14.00΄ ώρα.

Η οδική κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία, θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

    Έναρξη ισχύος της παρούσης την 23/4/2015 ώρα 08.30΄ .

    ΑΡΘΡΟ (4)

    Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ