ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΒ’ΕΠΣΝΑ-1ος Όμιλος: Προβάδισμα η Ένωση

Β’ΕΠΣΝΑ-1ος Όμιλος: Προβάδισμα η Ένωση

Β’ΕΠΣΝΑ-1ος Όμιλος: Προβάδισμα η Ένωση

Στο γήπεδο Ξηροπήγαδου ο 5ος με 42 βαθμούς Λυγιάς υποδέχεται την 2η και με 49 βαθμούς Ένωση Ευηνοχωρίου, ενώ η πρωταθλήτρια Αναγέννηση θα παίξει στο Θέρμο με τον 3ο Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά (44 βαθμοί). Ο Λυγιάς παίζει το τελευταίο του «χαρτί» για την 3η θέση και θέλει μόνο νίκη ενώ η Ένωση με ισοπαλία σιγουρεύει την 2η θέση, ακόμα κι αν ο Αλικυρναϊκός νικήσει στο Θέρμο, καθώς σε ισοβαθμία η ομάδα του Ευηνοχωρίου μετρά δύο νίκες (2-1 και 0-2) απέναντι σε κείνη του Αγίου Θωμά.

Η 4η Ακαδημία Μεσολογγίου με τους 44 βαθμούς υποδέχεται την ΑΕ Οινιαδών και πέρα απ’ τη νίκη της προσδοκά να μην κερδίσει ο Αλικυρναϊκός, κάτι που θα της εξασφαλίσει την 3η θέση διότι την 26η Αγωνιστική θα πάρει τρεις βαθμούς άνευ αγώνα. Ως εκ τούτου η 6η Παλαιοπαναγιά (41 βαθμοί) που υποδέχεται τον ΓΟ Μεσολογγίου θα θελήσει με νίκη να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την 3η θέση, κάτι που προϋποθέτει και «στραβοπάτημα» της Ακαδημίας. Παράλληλα ο ΓΟΜ δίνει τη δική του μάχη για πλεονέκτημα έδρας στα play out, αν και μαθηματικά μπορεί και την απ’ ευθείας παραμονή.

Πάντως πρώτο μέλημα είναι η 12η θέση και ο Τρίκαρδος Κατοχής που ακολουθεί στον πόντο (έχει 18 βαθμούς) αυτή την Αγωνιστική θα πάρει τρεις βαθμούς άνευ αγώνα. Στη μάχη για την παραμονή εμπλέκεται και ο Αστέρας Κεφαλοβρύσου, που με τους 21 βαθμούς κινδυνεύει να χάσει την 11η θέση και να βρεθεί στα play out. Η ομάδα του Κεφαλοβρύσου αυτή την Αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Αστέρα Μεσολογγίου και την τελευταία υποδέχεται την Ακαδημία Ναυπάκτου, ενώ στην αυλαία ο ΓΟΜ παίζει στην έδρα του με την Αναγέννηση Θέρμου και ο Τρίκαρδος μέσα στο Ευηνοχώρι.

Γιώργος Παπαϊωάννου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr