ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΣυνάντηση Ν. Καραπάνου με εργαζόμενους της Μαρίνας Μεσολογγίου

Συνάντηση Ν. Καραπάνου με εργαζόμενους της Μαρίνας Μεσολογγίου

Συνάντηση Ν. Καραπάνου με εργαζόμενους της Μαρίνας Μεσολογγίου

Ν. Καραπάνος προς μετόχους Μαρίνας: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…»

Το δήμαρχο Μεσολογγίου και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Καραπάνο, επισκέφτηκαν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι της Μαρίνας ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ των δύο μεγαλομετόχων, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν την εταιρεία σε διάλυση, οι εργαζόμενοι ζήτησαν από το δήμαρχο να στηρίξει τον μέτοχο που προτίθεται να βάλει τα χρήματα για τη συνέχιση του έργου. Σε περίπτωση που σήμερα δεν υπάρξει συμφωνία για το νέο Δ.Σ. η εταιρεία θα οδηγηθεί και πάλι σε προσωρινό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να λειτουργήσει. Έτσι και οι 18 περίπου εργαζόμενοι θα χάσουν τις δουλειές τους.

Ο κ. Καραπάνος τους ενημέρωσε για την πρότασή του σύμφωνα με την οποία ο ίδιος θα ζητήσει να είναι πρόεδρος και οι δυο μεγαλομέτοχοι Διευθύνοντες Σύμβουλοι, αφού αποσύρουν τις μηνύσεις που έχουν κάνει ο ένας στον άλλο. Στο μεταξύ τους ενημέρωσε και για την εναλλακτική πρόταση που θα καταθέσει, εφόσον δεν δεχθούν την πρώτη, και η οποία λέει ότι θα ζητήσει ο ίδιος την πλειοψηφία μελών και θα στηρίξει ως Διευθύνων Σύμβουλο εκείνον που θα προκαταβάλλει ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ τουλάχιστον ως εγγύηση, για την συνέχιση του έργου.

Σε λίγη ώρα αναμένεται η Γ.Σ. προκειμένου να φανεί τι προτίθενται να κάνουν οι δυο μέτοχοι. Ο κ. Mennen πάντως διαβεβαιώνει ότι σκοπεύει να δανειοδοτήσει το έργο, ώστε να μην διαλυθεί η εταιρεία από τη στιγμή που ο κ. Αγγελόπουλος δεν δέχεται την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ