ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠροσφορά και αλληλεγγύη από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Αγρινίου στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Προσφορά και αλληλεγγύη από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Αγρινίου στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Προσφορά και αλληλεγγύη από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Αγρινίου στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Λίγη ώρα πριν, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου παρέδωσαν στα παιδιά που φιλοξενούνται στην ημερήσια φροντίδα του «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου  παιχνίδια, τρόφιμα και μπλοκ ζωγραφικής. Η επίσκεψη στο σπίτι του «Χαμόγελο του Παιδιού» έγινε από εργαζομένους-μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, οι οποί συνομίλησαν με τους εργαζομένους του σπιτιού για τα παιδιά και με τα ίδια τα παιδιά, στα οποία μάλιστα μοίρασαν και τα δώρα. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου κα Κων/να Αργυρίου δήλωσε: «Ως Σωματείο Εργαζομένων, με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, αποφασίσαμε να κάνουμε μια κίνηση αγάπης προς τα παιδιά. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και  να δείξουμε ότι παρά τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε πρέπει να υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και διάθεση αλληλεγγύης, προτρέποντας με την πράξη αυτή και τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας να απλώσουν χείρα βοηθείας εκεί που υπάρχει ανάγκη».

Η εκπαιδευτικός του «Χαμόγελο του Παιδιού» κα Μαρία Πρεβεζάνου δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου για την ευγενική τους προσφορά. Είναι συγκινητικό να μας στηρίζουν στο δύσκολο έργο μας και στην προσπάθειά μας να καλύψουμε τις ανάγκες χιλιάδων παιδιών. Το «Χαμόγελο του  Παιδιού» συνεχίζει τον αγώνα του, χάριν στην θετική στάση και την προσφορά του κόσμου που για ακόμη μια φορά γίνεται πράξη μέσα από τον σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου».

Κων/νος Χονδρός

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr