Σήμερα το 1o All Star

Σήμερα το 1o All Star

all starΌπως είχαμε αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ στην αρχή του μήνα, σήμερα θα γίνει το 1o All Star game της Αιτωλοακαρνανίας στο ΔΑΚ Μεσολογγίου με πρωτοβουλία του Δήμου και τη συνεργασία της ΕΣΚΑΒΔΕ και   τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς  σκοπούς. Η  ώρα  έναρξης είναι στις πέντε το απόγευμα, ενώ πληροφορηθήκαμε και την παρουσία του μεγάλου κόουτς της Εθνικής, Κώστα Πολίτη, του προπονητή που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τον μεγάλο θρίαμβο της κατάκτησης του Γιουρομπάσκετ το 1987.

Οι διοργανωτές αναμένουν μεγάλη παρουσία φιλάθλων, καθώς αποτελεί την πρώτη τέτοια διοργάνωση στο Νομό και η επιτυχία της θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω ανάπτυξή της και την πραγματοποίησή της σε άλλες πόλεις της   Αιτωλοακαρνανίας τις επόμενες σαιζόν.

Όπως μας πληροφορούν στους διαγωνισμούς που περιλαμβάνονται σε τέτοιες εκδηλώσεις θα γίνει και διαγωνισμός καρφωμάτων, πέρα από εκείνον  των τριπόντων, καθώς υπάρχουν οι αθλητές που μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία. Μάλιστα είναι αυτοί που εγγυώνται ένα θεαματικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα παίξουν. Η μία  ομάδα θα αποτελείται από  Αιτωλοακαρνάνες ομάδων του Νομού μας  και η άλλη από μπασκετμπολίστες που προέρχονται από άλλες περιοχές, αλλά αγωνίζονται σε ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας.

Να αναφέρουμε εκ νέου ότι με  την ομάδα των Αιτωλοακαρνάνων θα παίξουν Ιωάννου, Μπερερής,  Μπαρούχας, Σταυρόπουλος από τον Χαρίλαο Τρικούπη, οι Γεωργούλας, Μήτσου από τον ΑΟ Αγρινίου, ο Περλής από την Βόνιτσα, Χουλιαράς και  Καλισώρας  από τον Αίολο Αστακού, ο Γκρέκας του ΠΑΣ Ναυπάκτου, ο Ρέτζιος της ΓΕ Αγρινίου, ο Γρατσινόπουλος του Λιακατά Αιτωλικού κι ακόμα ως αναπληρωματικοί ο Τασσόπουλος της ΓΕΑ, ο Σταυρόπουλος της  ΑΛΦΑ 93, ο Σταμουλάκης του ΑΟ Αγρινίου και ο Δουρούκης του Αίολου. Προπονητές θα είναι ο Γιάννης Διαμαντάκος και ο Τάσος Σταμάτης.

Με την ομάδα των μη Αιτωλοακαρνάνων θα παίξουν  Κακλαμάνος, Λυμπάρης, Θωνιάτης, Ψάλτου , Πανάρας, Σταμόπουλος, Πάππος από τον Αίολο Αστακού, Γκόβας, Τσατάλας, Μακρής από τον ΑΟ Αγρινίου, ο Μπάλλας από τον Χ. Τρικούπη και ο Μανδαλάκης από την Βόνιτσα, με προπονητές το Νίκο Βουρνά και τον Σπύρο Δερράο.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr