ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΝεολαία Σύριζα Αγρινίου: Καμία δίωξη δεν αγγίζει τους αγωνιστές – Ο αγώνας των καθαριστριών θα νικήσει

Νεολαία Σύριζα Αγρινίου: Καμία δίωξη δεν αγγίζει τους αγωνιστές – Ο αγώνας των καθαριστριών θα νικήσει

Νεολαία Σύριζα Αγρινίου: Καμία δίωξη δεν αγγίζει τους αγωνιστές – Ο αγώνας των καθαριστριών θα νικήσει

Την περασμένη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες της «συνέχειας του κράτους». Ενός κράτους εκδικητικού απέναντι σε όσους και όσες αντιστέκονται. Ένα κράτος που τμήμα του αντιστέκεται ακόμα στην προσπάθεια της νέας κυβέρνησης και αρνείται να καταλάβει τι συνέβη στις 25 Ιανουαρίου.

Γι’ αυτούς τους λόγους κλήθηκαν σε απολογία, για παλαιότερο περιστατικό και με τελείως ανυπόστατες και αβάσιμες κατηγορίες (απόπειρα σωματικής βλάβης και διατάραξη κοινής ειρήνης), μία αγωνιζόμενη καθαρίστρια και δύο αλληλέγγυοι του μεγάλου αγώνα των καθαριστριών του ΥΠ.ΟΙΚ.  με μόνο στόχο την ποινικοποίηση ενός αγώνα που τώρα δικαιώνεται.

Από τους αλληλέγγυους ο ένας είναι σύντροφος μας και μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με έναν συναγωνιστή διασώστη που από τις πρώτες στιγμές του αγώνα βρέθηκαν στη Νίκης στο πλευρό των γυναικών που πάλευαν για το δίκιο τους.

Φαίνεται ότι τώρα που η δικαίωση των καθαριστριών του ΥΠ.ΟΙΚ πλησιάζει, κάποιοι δεν αισθάνονται τόσο βολικά. Γι’ αυτό ενεργοποιούν τις πρακτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων που στοχοποιούσαν αγωνιστές και ποινικοποιούσαν την αλληλεγγύη σε οποιονδήποτε αγώνα.

Καμία δίωξη δεν αγγίζει τους αγωνιστές.

Ο αγώνας των καθαριστριών θα νικήσει.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ