ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοA’ EΠΣΝΑ: Για την 4η αγωνιστική

A’ EΠΣΝΑ: Για την 4η αγωνιστική

A’ EΠΣΝΑ: Για την 4η αγωνιστική

Μ. Τετάρτη σήμερα και οι ομάδες οι οποίες διεκδικούν το πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας είναι υποχρεωμένες να παίξουν ξανά, μετά από τρία 24ωρα,  για την 4η αγωνιστική των play offs. Έτσι στις τέσσερις το απόγευμα ο Όμηρος θα παίξει με τον Ναυπακτιακό στο Νεοχώρι και η ΑΕ Μεσολογγίου στο Ενωσιακό  γήπεδο  με την Φλόγα Παλαιομάνινας. Στην αναμέτρηση στο Νεοχώρι διαιτητής θα είναι ο Ματσούκας με βοηθούς τους Κολοσιώνη και Καλαμπόκη, ενώ στο άλλο ματς «σφυρίζει» ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος με  βοηθούς Ζυγούρη και Χουλιάρα.

Η ομάδα της Παλαιομάνινας  χωρίς το δυνατό της «χαρτί», τον Δημήτρη Μικελάτο που αποβλήθηκε, είναι υποχρεωμένη να επιδιώξει τη νίκη και να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την πρώτη θέση, καθώς με τέσσερις βαθμούς έχει μείνει πολύ πίσω από ΑΕΜ (10 βαθμοί), Ναυπακτιακό (10 βαθμοί), Όμηρο (8 βαθμοί). Οι «κανονιέρηδες» έχουν να ξεπεράσουν τα πρόσφατα προβλήματα στην άμυνα με τους ελαφρούς τραυματισμούς των Γιάννη Γαρούφη και Γιώργου Πασπαλιάρη, για τους οποίους θα κριθεί την τελευταία στιγμή η δυνατότητα να αγωνιστούν. Όμως φαίνεται πως ο επιθετικός  Δήμος Γαβρίνας  θα είναι ξανά στη διάθεση του Βασίλη Ξανθόπουλου, αφού βρέθηκε η λύση στις οικονομικές διαφορές με την ομάδα.

Ο Ναυπακτιακός που δίνει το τελευταίο του εκτός έδρας ματς και στη συνέχεια υποδέχεται ΑΕΜ και Φλόγα, θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο Νεοχώρι. Αν δεν χάσει από τον Όμηρο δεν έχει παρά να κερδίσει τα δύο επόμενα ματς και να στεφθεί πρωταθλητής. Αυτό ακριβώς φέρνει την ομάδα του Νεοχωρίου μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας:  ακόμα και με ισοπαλία  στο σημερινό ματς η συνέχεια θα είναι υπόθεση άλλων, όμως με νίκη έχει πολύ καλές πιθανότητες, ίσως τις περισσότερες, διότι ο Αστέρας με την ΑΕΜ θα παίξουν μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική.

Γιώργος Παπαϊωάννου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr