ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΗλεία: Aναβλήθηκε ματς επειδή το γήπεδο ήταν γεμάτο… πρόκες

Ηλεία: Aναβλήθηκε ματς επειδή το γήπεδο ήταν γεμάτο… πρόκες

Ηλεία: Aναβλήθηκε ματς επειδή το γήπεδο ήταν γεμάτο… πρόκες

Ακόμα ένα ευτράπελο περιστατικό καταγράφηκε σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ποδόσφαιρου.

Μετά την είδηση από τα Χανιά ότι ένας παίκτης χαστούκισε τον διαιτητή και διέφυγε από τα χωράφια, στην Ηλεία το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας ένα παιχνίδι δεν διεξήχθη, για έναν ασυνήθιστο λόγο.

Ο λόγος γίνεται για το ματς μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΑΟ Αγίου Γεωργίου, για την 26η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β Κατηγορίας Ηλείας, ο οποίος αναβλήθηκε, καθώς όταν έφτασαν οι ομάδες στο γήπεδο, διαπίστωσαν έκπληκτες ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος με πρόκες

Έγινε μια προσπάθεια να καθαριστεί το τερέν του γηπέδου Λαμπετίου, αλλά τελικά ο διαιτητής – και με τη σύμφωνη γνώμη του παρατηρητή αγώνα- αποφάσισε την αναβολή υπό τον φόβο τραυματισμού παικτών από τυχόν άλλες πρόκες που δεν είχαν απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια των παραπόνων των φιλοξενούμενων που ζητούσαν την αναβολή του αγώνα από τον διαιτητή, υπήρξαν φραστικές αντιπαραθέσεις και απειλήθηκαν επεισόδια.

Το παιχνίδι αναμένεται να οριστεί εκ νέου, αν και τότε θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων της αγωνιστικής.

Mε πληροφορίες από το patratora.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr