ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΞεκινά η αποκατάσταση των βλαβών του Γυμνασίου Λάππα

Ξεκινά η αποκατάσταση των βλαβών του Γυμνασίου Λάππα

Ξεκινά η αποκατάσταση των βλαβών του Γυμνασίου Λάππα

Υπεγράφη η σύμβαση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον ανάδοχο

«Πράσινο φως» πλέον για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης ενός σημαντικού έργου για την τοπική κοινωνία και κυρίως για την εκπαιδευτική κοινότητα, ανάβει με την υπογραφή της σύμβασης για την αποπεράτωση του Γυμνασίου Λάππα Αχαΐας από τονΠεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, το οποίο έχει ενταχθεί στη ΣΑΕΠ 001 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Θα πρέπει όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου Δυτικής Αχαΐας να συνδράμουν ώστε να ολοκληρωθεί και αποπερατωθεί ταχύτερα το συγκεκριμένο έργο, καθώς με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των βλαβών, θα επιστρέψουν στο σχολείο μαθητές και εκπαιδευτικοί που κάνουν μάθημα σε λυόμενες-προκάτ αίθουσες μετά το σεισμό του 2008» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης.

Και κατέληξε ο κ. Κατσιφάρας: «Όταν παραδοθεί θα στεγαστούν εκατοντάδες παιδιά και το συντομότερο δυνατό χρόνο θα παραδοθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα, ένα σύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών διδακτήριο, θέτοντας τέλος στα προβλήματα που εντοπίζονται σήμερα».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr