ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕκστρατεία ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Εκστρατεία ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Εκστρατεία ενίσχυσης  του Κοινωνικού Παντοπωλείου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΥπό τις μελωδίες των μουσικών σχημάτων της πόλης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η «Ημέρα Αγάπης» του δήμου Αγρινίου που αποσκοπούσε στην συγκέντρωση τροφίμων για τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ δήμος Αγρινίου πραγματοποίησε χθες την «Ημέρα Αγάπης», διοργάνωση που αποσκοπούσε στην συγκέντρωση τροφίμων για τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου, για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Η προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου στην συγκέντρωση τροφίμων, ενισχύθηκε από τα μουσικά σύνολα της πόλης, τα οποία μετέτρεψαν την προσφορά για τους συνανθρώπους μας σε γιορτή, όπως είπε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Κων/νος Καλαντζής. Η χθεσινή συλλογή τροφίμων έγινε σε πέντε σημεία του δήμου Αγρινίου. Στις Πλατείες Δημοκρατίας, Σουλίου, Στράτου (Ειρήνης), Αγίου Κων/νου και στον προαύλιο χώρο της Αγ. Τριάδας Παναιτωλίου.

«Είναι η δεύτερη προσπάθεια συλλογής τροφίμων που γίνεται με τον τρόπο αυτό. Σκοπός είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα που θα δοθούν για τις ημέρες του Πάσχα στις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, αλλά και η μετατροπή της προσφοράς τροφίμων σε γιορτή, γι αυτό σε πολλά σημεία της πόλης τα μουσικά σύνολα θα σκορπίζουν καθ όλη την διάρκεια της προσπάθειάς μας ευχάριστες μελωδίες, ώστε όλοι να συνδέσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι η αλληλεγγύη προς τους συνάνθρωπους μας είναι απαραίτητη και σημαντική», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγρινίου κ Κων/νος Καλαντζής.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr