ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊας«Βαριές» καταγγελίες για διαφθορά στον Ερυθρό Σταυρό σε Ηλεία και Αχαΐα!

«Βαριές» καταγγελίες για διαφθορά στον Ερυθρό Σταυρό σε Ηλεία και Αχαΐα!

«Βαριές» καταγγελίες για διαφθορά στον Ερυθρό Σταυρό σε Ηλεία και Αχαΐα!

Ξυλοδαρμοί, μπραβιλίκια, σεξουαλική παρενόχληση σε εκπαιδευόμενες, μετατροπή ασθενοφόρων σε προσωπικά μέσα μεταφοράς και βάπτιση μέσα σε μια νύχτα εκπαιδευόμενων Σαμαρειτών σε εκπαιδευμένους, παρόλο που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την γάζα από το βαμβάκι, συνθέτουν την εικόνα του Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα τα οποία ζητούν απάντηση αλλά και μένει να αποδεοχθούν.

Αυτά τα απίστευτα και άλλα πολλά καταγράφοντα σε επίπεδο Ερυθρού Σταυρού και στη Δυτική Ελλάδα όπως προκύπτει από επίσημη αλληλογραφία στελεχών αλλά και την ανταλλαγή εξωδίκων στα οποία κανείς δεν μπαίνεις τον κόπο να απαντήσει.

 Σε όλα αυτά  η Αχαΐα και η Ηλεία κατέχουν εξέχουσα θέση καθώς όπως προκύπτει από έγγραφο υλικό, μπροστά στα μάτια της προέδρου του Ερυθρού Σταυρού της Πάτρας κ. Μόνικας Σολωμού έγινε ακόμα και άγριος ξυλοδαρμός Ερυθροσταυρίτη, γιατί τόλμησε να προβεί σε αποκαλύψεις και καταγγελίες .

Με έδρα την Πάτρα και με δράστη στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού που είναι  έμμισθος υπάλληλος και εκπαιδευτής Σαμαριτών – υπάρχουν καταγγελίες και επίσημα στοιχεία – πως ανώτερα στελέχη έβαλαν χέρι ακόμα και στα λεφτά που έστειλε η κυβέρνηση της Αυστραλίας για τους πυρόπληκτους της Ηλείας

 

Πηγή: Patrastimes.gr από εφημερίδα «Κόσμος»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr