ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗλειαςΣυναυλία διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια στον Πύργο Ηλείας

Συναυλία διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια στον Πύργο Ηλείας

Συναυλία διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια στον Πύργο Ηλείας

ΠΥΡΓΟΣΣυναυλία διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή μαθητικών και τοπικών συγκροτημάτων της πόλης του Πύργου, διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 24 Μαρτίου, η επιτροπή αγώνα «Για έναν Πύργο χωρίς Σκουπίδια» στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η συναυλία έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί της Τρίτης – παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου – ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μικροί επισκέπτες θα απασχοληθούν με ζωγραφική και δημιουργία παζλ με θέμα «Μια Πόλη Καθαρή» που θα γίνει με την καθοδήγηση έμπειρων νηπιαγωγών και δασκάλων.

Επίσης την «ημέρα δράσης» των πολιτών του Πύργου, για «μια πόλη καθαρή» θα δημιουργηθεί και πράσινη γωνιά ενημέρωσης για την ιστορία των απορριμμάτων και την αξία της ανακύκλωσης και κομποστοποίησης με στόχο, την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών για τη μείωση των αστικών απορριμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, η επιτροπή αγώνα έχει απευθύνει κάλεσμα στους 45 φορείς του τόπου που ανταποκρίθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες καθώς επίσης και σε όλους τους υπόλοιπους φορείς του δήμου Πύργου, για να πάρουν μέρος στη διοργάνωση διαμαρτυρίας και ευαισθητοποίησης.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr