ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ | Μανικιούρ, Πετικιούρ με “δημοτικό τιμολόγιο”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ | Μανικιούρ, Πετικιούρ με “δημοτικό τιμολόγιο”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ | Μανικιούρ, Πετικιούρ με “δημοτικό τιμολόγιο”

Επειδή το παρακάτω εντός εισαγωγικών κείμενο με ξεπερνάει και ως «Ασυνείδητο» και ως άνθρωπο, και ως εραστή της φαντασιακής λογοτεχνίας, θα το αντιγράψω κατά λέξη και τα σχόλια δικά σας. Θα μου επιτρέψετε μόνο δύο παρεμβάσεις (κείμενο εντός παρενθέσεως) και ένα μικρό σχόλιο-πρόταση μετά την αντιγραφή.

Αντιγράφω κατά λέξη:

(Υπεράνω όλων το δημόσημο)

«ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Χαρ. Τρικούπη 10

30 100 Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο

Τηλ.: 2641 3 60314

FAX:  2641 0 48498

Αγρίνιο 17/3/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Κέντρο Αισθητικής της κυρίας» (ακολουθεί το όνομα της κατόχου κέντρου αισθητικής στην πόλη του Αγρινίου, το οποίο δεν το αναφέρουμε, γιατί η προβολή μέσω του τύπου κοστίζει κύριοι της Δημοτικής Αρχής), «θα πραγματοποιήσει περιποίηση προσώπου και νυχιών στο κέντρο Αισθητικής και Αδυνατίσματος που βρίσκεται στην οδό» (ακολουθεί το όνομα  της οδού) στο Αγρίνιο.

Η συνεργασία έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία περιποίησης των γυναικών με συμβολική οικονομική συμμετοχή -βάψιμο νυχιών 2 ευρώ και περιποίηση προσώπου 5 έως 10 ευρώ- έτσι ώστε να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο με το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του κέντρου αισθητικής (ακολουθούν τα τηλέφωνα του Κέντρου αισθητικής»

Αυτό είναι που λένε παγκόσμια πρώτη.

Ακολουθεί το σχόλιο-πρόταση του Ασυνείδητου:

Επειδή κύριοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας στον Δήμο του Αγρινίου, όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, διαβιοί και ανδρικός πληθυσμός. Και επειδή αυτή η πρωτοβουλία λίγο απέχει από το να χαρακτηριστεί ως ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στο ανδρικό φύλλο σας προτείνουμε το κάτωθι: Επειδή επί της εθνικής οδού λειτουργούν, ως γνωστών, δύο STUDIO, ανδρικής ευεξίας και περιποίησης, προτείνουμε να μεριμνήσετε για ένα οικονομικό και πλήρες πρόγραμμα περιποίησης, το οποίο θα ενισχύσει περισσότερο τον προϋπολογισμό του κοινωνικού παντοπωλείου.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr