ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: Ο λαός ξεσηκώνεται | ΠΡΟΣ: Άπασες τις Μεραρχίες του Γενικού Επιτελείου | ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Κατάσταση ανωμαλίας επικρατεί στη χώρα. Το παρακράτος υπολειτουργεί. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι έχει προχωρήσει σε «Λευκή Απεργία», αφού το κούρεμα του κεφαλαίου του χρέους, το…

antartes

Κατάσταση ανωμαλίας επικρατεί στη χώρα. Το παρακράτος υπολειτουργεί. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι έχει προχωρήσει σε «Λευκή Απεργία», αφού το κούρεμα του κεφαλαίου του χρέους, το οποίο αποφασίστηκε από τους παράγοντες του υπουργείου οικονομικών, πλήττουν και το ίδιο.

Τις προηγούμενες μέρες όσοι αριστεροί βουλευτές δεν έμειναν σπίτι τους δέχτηκαν επίθεση από αγανακτισμένες λαϊκές δυνάμεις, που προφανώς ήταν οργανωμένες από την Ο.Μ. "Μανώλης Γλέζος", αφού το φαινόμενο δεν εξηγείται αλλιώς.
Πληροφορίες από την πρωτεύουσα αναφέρουν, ότι ο Αλέξης Τσίπρας αμύνεται έφιππος του Μαξίμου. Οι μικρές αντάρτικες δυνάμεις των ατάκτων πρώην πρασινοφρουρών, που αποτελούν σήμερα την μοναδική του φρουρά, είναι έτοιμες να δώσουν ακόμα και το αίμα των συντρόφων τους γι’ αυτόν.
Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο στρατηγός εν αποστρατεία Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας εθεάθη, να προσπαθεί να απαγγέλει απ’ έξω ολόκληρο το μνημόνιο μόνο και μόνο για να διαμηνύσει προς όλους ότι τώρα που έχει χρόνο έκατσε και το διάβασε.
Φήμες αναφέρουν επίσης ότι παρά τα όσα διαδίδουν φίλοι και εχθροί, ο Γιάνης (ένας είναι ο Γιάνης με ένα «ν») έχει πάρει αμπάριζα τις πόλεις και τα χωριά και περνάει από τσεκούρι και φωτιά τα τρακτέρ που σέρνουν πίσω τους τις αριστερές πλατφόρμες της ανατροπής. Την Πέμπτη ήταν στο Αγρίνιο και το Βόλο ταυτόχρονα. Την Παρασκευή στη Λαμία. Την Κυριακή στον Πύργο. Το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα. Το βράδυ της Δευτέρας στην Ξάνθη, στη Θεσσαλονίκη και τον Δομοκό ταυτόχρονα.
Δημόσιοι Λειτουργοί Ρουφιάνοι αναφέρουν επίσης ότι αυτές τις ίδιες παραπάνω μέρες εμφανίσθηκε σε Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Άρτα, Κομοτηνή, αλλά και αλλού.
Οι ημέτερες λιγοστές δυνάμεις του Καπετάν Πάνου Λαφαζάνη κινήθηκαν άμεσα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ζητήσανε από όλους τους φορτωμένους στην πλατφόρμα να κλειστούν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν, ακόμα και αν γίνεται ο χαμός. Στο θέμα αυτό εκτιμάμε ότι πρέπει να γίνει δουλειά ακόμη.
Ταυτόχρονα έκτακτα τηλεδικεία στήθηκαν στο Μεγάλο Κανάλι με έτοιμες καταδικαστικές αποφάσεις, για όλους αυτούς που εξυφαίνονται plan B και άλλες τέτοιες κομουνιστικές προπαγάνδες.

Το Γενικό Επιτελείο της Κουμουνδούρου
(υπογραφή δυσανάγνωστος)