ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγι4ο Φεστιβάλ – Οι ντόπιοι του Μεσολογγίου αναδεικνύουν τον τόπο τους με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων

4ο Φεστιβάλ – Οι ντόπιοι του Μεσολογγίου αναδεικνύουν τον τόπο τους με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων

4ο Φεστιβάλ – Οι ντόπιοι του Μεσολογγίου αναδεικνύουν τον τόπο τους με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων

Ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι είναι να βιώσουμε μία ξεχωριστή εμπειρία. Οι ντόπιοι του Μεσολογγίου μας προσκαλούν να λάβουμε μέρος στο 4ο Φεστιβάλ των ντόπιων και μέσα από μία σειρά δράσεων να γνωρίσουμε την πολιτιστική ταυτότητα του Μεσολογγίου.

Πεζοπορία στο βουνό, κανόε καγιάκ και βαρκάδα στη λιμνοθάλασσα, ψάρεμα στις πελάδες, ξεναγήσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις, συζητήσεις, βιωματικά εργαστήρια (χαρακτική, κεραμική κ.α.), μουσικές βραδιές θα σε κάνουν συνεπιβάτη στο ταξίδι ανακάλυψης του πολιτιστικού πλούτου του Μεσολογγίου.

Οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν σε μνημεία αρχαίων πόλεων, στα σαγηνευτικά τοπία και ηλιοβασιλέματα της λιμνοθάλασσας, θα γευτούν τοπικά προϊόντα και θα νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της πόλης. Οι ντόπιοι γίνονται «ξεναγοί» του τόπου τους και ταξιδεύουν τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο σε γνωστές και άγνωστες πτυχές του Μεσολογγίου.

Στις 26-27-28 κλείσε θέση στο Φεστιβάλ του Μεσολογγίου και γνώρισε τον τόπο που γεννήθηκε μέσα από το νερό. Γνώρισε τον τόπο και τους ντόπιους που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους και δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες για να το πετύχουν.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα:

4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ 2022

Περισσότερες πληροφορίες:

2631 3 02048 ή στέλνοντας email στο info@messolonghibylocals.com.

Το 4ο Φεστιβάλ των ντόπιων είναι υπό την αιγίδα και επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

O Γιάννης Πλούταρχος στο Μεσολόγγι – Μία ακόμη μεγάλη συναυλία μαζί με τον Γιώργο και την Κατερίνα Κακοσαίου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ