ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο4ο Agrinio Santa Run: Ολόκληρο το κέντρο της πόλης μια “Φλόγα” – Δείτε εικόνες και video

4ο Agrinio Santa Run: Ολόκληρο το κέντρο της πόλης μια “Φλόγα” – Δείτε εικόνες και video

4ο Agrinio Santa Run: Ολόκληρο το κέντρο της πόλης μια “Φλόγα” – Δείτε εικόνες και video

Η εκκίνηση για τoν αγώνα των 5 χλμ. του 4ου Santa Run στο Αγρίνιο που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή δόθηκε από τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Η διαδρομή των 5. 000 μέτρων ήταν: Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Θεοτοκοπούλου- Αγ. Χριστοφόρου –Υψηλάντου – Ι. Σταϊκου – Σαλάκου-Καζαντζή-Τσικνιά– Πλατεία Ειρήνης – Σκαλτσοδήμου – Βλαχοπούλου – Προυσσιωτίσσης- Καζαντζάκη – Ε. Βενιζέλου-Ηρώων Πολυτεχνείου – Πλατεία Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή- Γοργοποτάμου- Παναγοπούλου-Χαριλάου Τρικούπη. Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.

Στις 19:00 έκαναν τη θεματική τους εμφάνιση “Άι Βασίληδες” για να μοιράσουν δώρα! Κάνοντας καταρρίχηση από το ξενοδοχείο “Λητώ” πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ έδωσαν το δικό τους τόνο στη μεγάλη γιορτή!

Την ίδια ώρα πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό εντείνοντας το κλίμα χαράς.

 

Λίγα λεπτά με τις 18:30 άρχισε το πρώτο σκέλος της διοργάνωσης Agrinio Santa Run: ο αγώνας δρόμου του ενός χιλιομέτρου.

Άλλοι έτρεξαν και άλλοι περπάτησαν με αφετηρία την πλατεία Δημοκρατίας κάνοντας τη διαδρομή:  Παπαστράτου – Σουλίου – Ζωοδόχου Πηγής – Σ. Τσικνιά – Καζαντζή – Ηλ. Ηλιού με τερματισμό στην πλατεία.

 

Αρχική ενημέρωση: “Βουλιάζει” το κέντρο του Αγρινίου από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να συμμετάσχει στο Agrinio Santa Run.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση του Φιλαθλητικού Συλλόγου  Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και με τη συμμετοχή αθλητικών συλλόγων της πόλης που φέτος είναι αφιερωμένος στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»,  φαίνεται ότι θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ