Πάτρα: 45 περιστατικά μέθης το πρώτο βράδυ του τριημέρου - Τα 5 πήγαν νοσοκομείο

Νεαρά άτομα τα περισσότερα στα οποία παρείχαν τις πρώτες βοήθειες εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού

<p>methi-patra</p>

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο βράδυ του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στην Πάτρα καθώς μόνο οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν 45 περιστατικά μέθης, τα περισσότερα σε νέους σε ηλικία ανθρώπους.

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Τα άρματα ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Από τα περιστατικά αυτά, μάλιστα, τα πέντε αξιολογήθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθούν στα νοσοκομεία της αχαΐκης πρωτεύουσας.

Οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού έχουν στήσει επιχειρησιακό κέντρο στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε όσους τις χρειαστούν τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα σε εφημερία θα βρίσκονται μέχρι και το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, το «Άγιος Ανδρέας» και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέτος καταγράφεται αύξηση 15% στους επισκέπτες από την Αθήνα στην Πάτρα ενώ από άλλους προορισμούς - Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλο, Λαμία - η αύξηση των επισκεπτών αγγίζει το 25%.

Το βράδυ της Παρασκευής που παρήλασαν στην Πάτρα για το φετινό καρναβάλι προκάλεσαν την προσοχή και τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων που χάρηκαν από κοντά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Project Nautilus: Η επένδυση των εκατοντάδων εκατομμυρίων στο Πλατυγιάλι του Αστακού (εικόνες)