ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο3D ζωγραφική στα Καραπανέικα: Η δημιουργία που κλέβει τις εντυπώσεις και στέλνει μηνύματα…

3D ζωγραφική στα Καραπανέικα: Η δημιουργία που κλέβει τις εντυπώσεις και στέλνει μηνύματα…

3D ζωγραφική στα Καραπανέικα: Η δημιουργία που κλέβει τις εντυπώσεις και στέλνει μηνύματα…

Οι πρώτοι δημιουργοί ζωγραφικής δρόμων στο Αγρίνιο μίλησαν στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»

Τα άκρως θετικά σχόλια της πλειοψηφίας των πολιτών και τις καλύτερες εντυπώσεις, έχει κερδίσει η πρώτη 3D δημιουργία ζωγραφικής δρόμων στο Αγρίνιο, που έγινε προ ημερών γνωστή μέσω των social media.

Ο λόγος για τον τρισδιάστατο καταρράκτη στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Καραπανέικα), που επιμελήθηκαν οι αδερφές Ιωάννα και Κωνσταντίνα Καραγεώργου, με το αποτέλεσμα να είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Η επέκταση των πεζοδρόμων στο Αγρίνιο, έδωσε… τροφή στα δύο κορίτσια τα οποία μίλησαν για την δημιουργία τους στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, λέγοντας μάλιστα πως υπάρχουν σκέψεις και για νέες τρισδιάστατες δημιουργίες στην περιοχή!

«Ήδη μας έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, τις οποίες εξετάζουμε, τόσο από ιδιώτες όσο και από φορείς της πόλης για 3D κατασκευές. Απλά κάναμε μια σκέψη στην οποία δώσαμε σάρκα και οστά με στόχο να δημιουργήσουμε κάτι που θα ομορφύνει το σημείο και την πόλη γενικότερα και όχι κάτι άσχημο. Πραγματικά δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση την τόσο μεγάλη απήχηση από την πλευρά του κόσμου. Οικογένειες, άτομα κάθε ηλικίας, έρχονται στα Καραπανέικα και φωτογραφίζονται στον καταρράκτη κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα» δήλωσαν η Ιωάννα και η Κωνσταντίνα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τάχθηκαν υπέρ της επέκτασης των πεζοδρόμων στο Αγρίνιο.

Λέτε να βρει και στο Αγρίνιο, «στέγη» το Art street; Γιατί όχι;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νίκος Αγγελόπουλος Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr