39ο Σπάρταθλον: Ο τερματισμός του Αγρινιώτη Φώτη Ζησιμόπουλου και η αγκαλιά των παιδιών του (VIDEO)

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος ολοκλήρωσε την θριαμβευτική του πορεία προς τη Σπάρτη, γράφοντας τη δική του ιστορία στο «Σπάρταθλον» και στον ελληνικό αθλητισμό. Ο 39χρονος δρομέας αναδείχθηκε νικητής…

zhsimopoulos

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος ολοκλήρωσε την θριαμβευτική του πορεία προς τη Σπάρτη, γράφοντας τη δική του ιστορία στο «Σπάρταθλον» και στον ελληνικό αθλητισμό. Ο 39χρονος δρομέας αναδείχθηκε νικητής στο 39ο «Σπάρταθλον», με χρόνο 21ώρ.57:20. Ο Ζησιμόπουλος έφθασε στο σημείο τερματισμού, το άγαλμα του Λεωνίδα στη λακωνική πόλη στις 04:57 το πρωί, φορώντας στους ώμους του την ελληνική σημαία.

«Έγραψε Ιστορία» ο Αγρινιώτης Φώτης Ζησιμόπουλος!
Ο φανταστικός Φώτης Ζησιμόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής στο 39ο Σπάρταθλον 2021, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στο Πάνθεον των πρωταγωνιστών ενός από τους πιο απαιτητικούς αγώνες υπεραποστάσεων στον κόσμο.

Ο δρομέας, επονομαζόμενος και «El Fantasmo», έφθασε πρώτος στη Σπάρτη κάνοντας χρόνο 21:57:20, χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια και έγινε ο 3ος Έλληνας, μετά τον θρυλικό Γιάννη Κούρο και τον Κώστα Ρέππο που καταφέρνει αυτόν τον άθλο!

Ώρα 04:57:36 συνάντησε ο Φώτης Ζησιμόπουλος το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα, στη Σπάρτη.

Οι 3 πρώτοι άνδρες δρομείς που τερμάτισαν:

Φώτης Ζησιμόπουλος Ελλάδα
Radek Brunner Τσεχία
Milan Sumny Τσεχία
Οι 3 πρώτες γυναίκες δρομείς που τερμάτισαν:

Diana Dzaviza Αυστρία
Zsuzsanna Maraz Ουγγαρία
Noora Honkala Φινλανδία

notospress.gr

Κορωνοϊός: 1.853 νέα κρούσματα, 18 θάνατοι- 333 οι διασωληνωμένοι