ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣτο 38% η ΝΔ, πρώτος με διαφορά ο Καραγκούνης – Οι μυστικές δημοσκοπήσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Στο 38% η ΝΔ, πρώτος με διαφορά ο Καραγκούνης – Οι μυστικές δημοσκοπήσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Στο 38% η ΝΔ, πρώτος με διαφορά ο Καραγκούνης – Οι μυστικές δημοσκοπήσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Με το σύστημα της απλής αναλογικής να γεννά ρευστότητα και αστερίσκους στις δημοσκοπικές προβλέψεις, οι εκλογικοί αναλυτές αλλά και οι… μπαρουτακαπνισμένοι σε εκλογικές μάχες του παρελθόντος ψάχνουν να βρουν το στοιχείο-κλειδί  που θα τους «μαρτυρήσει» το τελικό αποτέλεσμα με την μέγιστη δυνατή εγκυρότητα.

Κι αυτό το κλειδί οι καλά γνωρίζοντες τα μυστικά των γκάλοπ υποστηρίζουν ότι το κρατά η κάλπη της εκλογικής περιφέρειας της Αιτωλοακαρνανίας. Λένε δηλαδή πως ο νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι ασφαλής «οδηγός» για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ισχυρισμό ό,τι βγαίνει εκεί, βγαίνει και στην Επικράτεια.

Σύμφωνα με το iapopsi.gr και τα στοιχεία που επικαλείται στην Αιτωλοακαρνανία το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει δύο δημοσκοπήσεις. Η μία στο διάστημα μεταξύ 21-30 Μαρτίου 2023 από την εταιρεία DATA RC σε δείγμα 497 ψηφοφόρων και η δεύτερη σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 26-28 Απριλίου, από την KAPPA RESEARCH σε δείγμα 1.518 ατόμων. Και οι δύο φέρνουν πρώτη τη Νέα Δημοκρατία, με την πιο πρόσφατη να δίνει στο κυβερνών κόμμα ποσοστό που ξεπερνά το 38% και διευρυμένη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά, εξάλλου, τους βουλευτές της ΝΔ η κατάταξη δεν αλλάζει σε σχέση με αυτήν των εκλογών του Ιουλίου του 2019, με τον «γαλάζιο» βουλευτή και πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη, να παραμένει πρώτος με διαφορά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων με 47%.

Ο εθνικισμός στην Τουρκία κι εδώ…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ