ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα Νεα2ο ΕΠΑΛ: Καλλιτεχνική παρέμβαση σε παιδιατρικούς χώρους του Νοσοκομείου Αγρινίου

2ο ΕΠΑΛ: Καλλιτεχνική παρέμβαση σε παιδιατρικούς χώρους του Νοσοκομείου Αγρινίου

2ο ΕΠΑΛ: Καλλιτεχνική παρέμβαση σε παιδιατρικούς χώρους του Νοσοκομείου Αγρινίου

Το τμήμα Γ’ Bρεφονηπιοκόμων του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου με υπεύθυνη καθηγήτρια την Ευρυδίκη Ξένου, εισηγήθηκε να παρέμβουν καλλιτεχνικά και να εξωραΐσουν ένα μικρό τμήμα παιδιατρικών χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. Στόχος η δημιουργία περιβάλλοντος αισιοδοξίας και καλαισθησίας για τα νοσηλευόμενα παιδιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου, ο Διοικητής του ΓΝΑ κ. M. Σερασκέρης και το Διοικητικό Συμβούλιο αποδέχθηκαν άμεσα την παρέμβαση. H κυρία Ξένου με τους μαθητές της, αφού δημιούργησαν αιωρούμενες κατασκευές στο Εργαστήριο Βρεφονηπιοκόμων του σχολείου, τις τοποθέτησαν στους προαναφερόμενους χώρους.

Η διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου συγχαίρει ιδιαίτερα τους μαθητές και την κυρία Ξένου για την πρωτοβουλία η οποία ξάφνιασε ευχάριστα τα νοσηλευόμενα παιδιά, τους συνοδούς , τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση, ενώ όπως αναφέρει ευελπιστεί σε νέες δράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενθουσίασε και εξέπληξε ευχάριστα η απόλυτη αποδοχή των μαθητών και των καθηγητριών από το Διοικητή και τους ιθύνοντες του ΓΝΑ και ευχαριστεί ιδιαίτερα τις κυρίες Δανάη Φραγκούλη και Αριστέα Τσορώνη των οποίων το ενδιαφέρον ήταν καθοριστικό για την υλοποίηση της δράσης.

Δείτε εικόνες:

 

Λύκειο Ευηνοχωρίου: Ευχαριστήριο προς τον κ. Καρκανιά Κωνσταντίνο για τη δωρεά βιβλίων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ