ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδεια2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Επιτυχημένο σεμινάριο για την “Εκπαιδευτική Νομοθεσία” με εισηγητή τον Χρήστο Καζαντζή

2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Επιτυχημένο σεμινάριο για την “Εκπαιδευτική Νομοθεσία” με εισηγητή τον Χρήστο Καζαντζή

2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Επιτυχημένο σεμινάριο για την “Εκπαιδευτική Νομοθεσία” με εισηγητή τον Χρήστο Καζαντζή

To 2o ΕΠΑΛ Αγρινίου, στο πλαίσιο της Δράσης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών», στις  2 Μαΐου 2023 πραγματοποίησε σεμινάριο με θέμα: “Εκπαιδευτική Νομοθεσία”. το οποίο εισηγήθηκε ο Διευθυντής της Δευετροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας , M.Ed,  Χρήστος Καζαντζής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του σχολείου, η παρουσίαση του θέματος έγινε με άρτια επιστημονικό τρόπο με την ανάλυση και ανάδειξη των κεντρικών βασικών αρχών της εκπαιδευτικής νομοθεσίας αποσκοπώντας στην εξοικείωση και ενημέρωση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών . Ο κ. Χρήστος Καζαντζής ανέλυσε πρακτικά θέματα όπως αυτά προκύπτουν από τον Υπαλληλικό Κώδικα και αναφέρθηκε σε ειδικά θέματα του ΥΠΑΙΘ και ιδίως σε εκείνα που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό και τον Σύλλογο διδασκόντων.

Παρά το γεγονός ότι η γνώση της Νομοθεσίας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στη διεκπεραίωση του διοικητικού και εκπαιδευτικού έργου και ενισχύει την αποτελεσματικότητα του Εκπαιδευτικού – Δημοσίου Υπαλλήλου, συχνά παρατηρείται ελλιπής ενημέρωση και κενά τα οποία ο κ. Καζαντζής ως βαθύς γνωστής της εκπαιδευτικής νομοθεσίας έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές  οι οποίες θα αποδειχθούν πολύτιμες στην διεκπεραίωση των καθηκόντων των εκπαιδευτικών.

Η παρουσίαση του θέματος στέφθηκε με επιτυχία τόσο από την ευρυμάθεια και το γνωστικό υπόβαθρο του ομιλητή καθώς και από την αθρόα συμμετοχή των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Κάντε κλικ  ΕΔΩ για την παρουσίαση του κ. Χρήστου Καζαντζή

Ομιλία για την “οικογένεια στην μετά Covid-19 πραγματικότητα” στον Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου το Σάββατο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ