ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠαιδεια2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Αιτήσεις για το μεταλυκειακό έτος – τάξη Μαθητείας μέχρι τις 26/9 – Οι ειδικότητες

2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Αιτήσεις για το μεταλυκειακό έτος – τάξη Μαθητείας μέχρι τις 26/9 – Οι ειδικότητες

2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου: Αιτήσεις για το μεταλυκειακό έτος – τάξη Μαθητείας μέχρι τις 26/9 – Οι ειδικότητες

Πρόσκληση σε υποψηφίους – αποφοίτους  για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας που θα λειτουργήσει στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, απευθύνει το σχολείο.

Οι ειδικότητες:

  •  ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ
  •  ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ
  •  ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
  •  ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής στο «Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας» από την Δευτέρα 19/9/2022, ώρα 13:00μ.μ. έως και Δευτέρα 26/9/2022 και ώρα 14:00μ.μ.

Η αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση  https://e-mathiteia.minedu.gov.gr/  σύμφωνα  με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος Μαθητείας.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Η αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση https://e-mathiteia.minedu.gov.gr/ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και για τους υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις υποβολής αίτησης και έχουν αναζητήσει και λάβει βεβαίωση δέσμευσης εργοδότη.

Τονίζεται ότι ο εργοδότης δεν δύναται να έχει α’ βαθμού συγγένεια με τον υποψήφιο. Επισημαίνεται ότι η όποια επικοινωνία αποφοίτων με ΕΠΑ.Λ. καθώς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» δεν αντικαθιστά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος για το «Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας», περιόδου 2022-2023, έχει δικαίωμα υποβολής μόνο μίας αίτησης συμμετοχής σε μία ειδικότητα και μόνο σε ένα ΕΠΑ.Λ. της επιλογής του, ακόμα και στην περίπτωση που ο υποψήφιος κατέχει πτυχίο σε περισσότερες από μία ειδικότητες.

Η πρόσκληση

Για περισσότερες πληροφορίες η πρόσκληση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του σχολείου  στο σύνδεσμο: http://2epal- agrin.ait.sch.gr/index.php/en/ 

Επίσης μπορείτε να τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα του σχολείου 2641031072 και 2641049642.

Αγρίνιο: Ευκαιρία για ενασχόληση με το θέατρο – Ποια εργαστήρια θα λειτουργήσουν στο Δήμο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ