ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΖωη & ΥγειαΠάτρα: 25χρονος με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Πάτρα: 25χρονος με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Πάτρα: 25χρονος με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ο κορωνοϊός ηλικίες δεν κοιτά ως φαίνεται μια και ακόμα και νεαρούς προσβάλει ο ιός, οι οποίοι χρειάζονται νοσηλεία. Ανάμεσα στους ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας είναι και ένας 25χρονος.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο νεαρός νοσηλεύεται στην κλινική κορωνοϊού, με εικόνα βαριάς πνευμονίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πάσχει από υποκείμενο νόσημα ενώ δεν είχε εμβολιαστεί.

Την ίδια ώρα στη ΜΕΘ κορωνοϊού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύονται 13 άτομα, όλα διασωληνωμένα, και στις τέσσερις κλινικές covid-19 περίπου 60 ασθενείς.

Οι ηλικίες των νοσηλευομένων ποικίλουν και ξεκινούν από 25 και φτάνουν μέχρι μεγάλο ηλικιακό όριο. Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών στο ΠΓΝΠ αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 60 έτη.

«Δεδομένου του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου και ότι βρισκόμαστε σε κύμα, προτρέπουμε σε εμβολιασμό και τήρηση των μέτρων προφύλαξης και προχωράμε τη ζωή μας με ασφάλεια» δηλώνει στο thebest.gr η Καρολίνα Ακινόσογλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας, Λοιμωξιολόγος, Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών.

Πηγή: thebest.gr (ρεπορτάζ: Ελευθερία Μακρυγένη)

Μπλόκο στους εικονικούς εμβολιασμούς: Με τεστ αντισωμάτων θα ελέγχονται οι υγειονομικοί, λέει ο νέος υπουργός Υγείας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ