ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο24 Σεπτεμβρίου επαναλειτουργεί η ΜΕΘ Αγρινίου

24 Σεπτεμβρίου επαναλειτουργεί η ΜΕΘ Αγρινίου

24 Σεπτεμβρίου επαναλειτουργεί η ΜΕΘ Αγρινίου

Ήγγικεν η ώρα! Την ερχόμενη Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου επαναλειτουργεί μετά από διάστημα δυόμιση μηνών περίπου.

Όπως πληροφορείται το sinidisi.gr οριστικοποιήθηκε από την 6ηΥΠΕ η ημερομηνία της επαναλειτουργίας της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου. Από την ερχόμενη Παρασκευή λοιπόν η ΜΕΘ θα επαναλειτουργήσει με επιστημονικό υπεύθυνο γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, καθώς ο διευθυντής της ΜΕΘ Αγρινίου έχει μετακινηθεί στο Νοσοκομείο της Άρτας. Αυτονόητο είναι πως το προσωπικό της Μονάδας που μετακινήθηκε στην Πάτρα κατά το διάστημα της αναστολής της ΜΕΘ, επιστρέφει στο Αγρίνιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΜΕΘ Αγρινίου θα επαναλειτουργήσει όχι ως Μονάδα αποκλειστικά για ασθενείς με covid, αλλά ως Μονάδα που θα καλύπτει τη λοιπή νοσηρότητα. Από τα τέλη του 2020 έως το περασμένο Ιούλιο η ΜΕΘ Αγρινίου είχε μετατραπεί αποκλειστικά σε ΜΕΘ covid, ωστόσο το απόλυτο ποσοστό θνητότητας, που παρουσίασε αυτούς του επτά μήνες περίπου, προκάλεσε πανελλήνια αίσθηση και πολλές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην αναστολή λειτουργίας της Μονάδας.

Δημήτρης Παπαδάκης Εφημερίδα Συνείδηση

Πάτρα: Διασωληνωμένος ο 6χρονος Φώτης στο PICK – Ο γιατρός που έσπευσε να τον βοηθήσει συγκλονίζει

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr