ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο22 χρόνια «Συνείδηση»! – 5.194 φύλλα ενημέρωσης

22 χρόνια «Συνείδηση»! – 5.194 φύλλα ενημέρωσης

22 χρόνια «Συνείδηση»! – 5.194 φύλλα ενημέρωσης

22 χρόνια «Συνείδηση»! – 5.194 φύλλα ενημέρωσης  – Ήταν 18 Δεκεμβρίου του 2000. Πέρασαν 21 ολόκληρα χρόνια με 5.193 φύλλα γεμάτα ειδήσεις, ρεπορτάζ, μαρτυρίες, σχόλια. Αλλά και με  ανάδειξη των κακώς κειμένων!

Για την εφημερίδα «Συνείδηση», όπως και για κάθε έντυπο στην επαρχία, οι προκλήσεις και τα εμπόδια ήταν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα όμως μετά από 21 χρόνια η «Συνείδηση» είναι η καθημερινή εφημερίδα της Αιτωλοακαρνανίας, που αποδεικνύει ότι τα κίνητρα για σκληρή δουλειά και η επιμονή παραμένουν το ίδιο ζωντανά, όπως τότε, την παραμονή της έκδοσης του πρώτου φύλλου.

Το στοίχημα της εκδότριας, Νάντια Σαμαρά, παραμένει ένα και κερδίζεται κάθε μέρα : να είναι η εφημερίδα «Συνείδηση», η εφημερίδα όλων των Αιτωλοακαρνάνων, να είναι το έντυπο που καταγράφει όλες τις απόψεις, όλες τις φωνές, να δίνει το βήμα στον πολίτη, να τον βοηθάει στην καθημερινότητά του, να ελέγχει την εξουσία, επιβραβεύοντάς την όταν χρειάζεται ή στηλιτεύοντάς την, όταν αυτό απαιτείται.

Πλέον η «Συνείδηση» δίπλα στo «Δυτικά Fm 92,8» και το sinidisi.gr, συνεχίζει τη μάχη της ενημέρωσης, πιο ώριμη και πιο δυναμική, ανανεώνοντας συνεχώς το στυλ της και ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής για ταχύτητα και εγκυρότητα. Γιατί, αυτό οφείλουμε απέναντι σε όλους εσάς, τους αναγνώστες, που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

 Σας ευχαριστούμε!

Παρουσιάστηκε το νέο σήμα των ΚΕΠ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ