21χρονος έκαιγε ελληνικές και ευρωπαϊκές σημαίες στην Κομοτηνή

Ο νεαρός αναγνωρίστηκε από πλάνα που κατέγραψαν κάμερες

komothnh-shmaia

Το είχε σύστημα να καταστρέφει εθνικά και ευρωπαϊκά σύμβολα ένας 21χρονος Έλληνας, ο οποίος εμπλέκεται σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις στην Κομοτηνή. Στα ίχνη του έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από έρευνες και προχώρησαν στη σύλληψή του, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο νεαρός αναγνωρίστηκε από πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ως ο δράστης που έκλεψε μαζί με τον ιστό της μία ελληνική σημαία, η οποία ήταν αναρτημένη έξω από ένα κατάστημα της πόλης. Στην πορεία της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι, τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχαν πυρπολήσει την ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη σε ιστό έξω από το Δημαρχείο της Κομοτηνής και, σε άλλη μια περίπτωση, είχαν καταστρέψει μια ευρωπαϊκή και μια ελληνική σημαία οι οποίες ήταν αναρτημένες σε ιστούς έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην πόλη.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθούν τα κίνητρα του νεαρού δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με τις κατηγορίες της προσβολής συμβόλων, του εμπρησμού και της κλοπής και για να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί του.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Πάλευε επί 11 χρόνια να ξεφορτωθεί τον δολοφόνο της – «Ήταν απροστάτευτη από παντού»

Τον είχε καταγγείλει τρεις φορές καθ΄όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, κανείς όμως δεν την βοήθησε