ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη Ελλαδα20χρονη μητέρα – φοιτήτρια: Επιστολή προς Κεραμέως, δεν θέλω να ρισκάρω τη ζωή του παιδιού μου

20χρονη μητέρα – φοιτήτρια: Επιστολή προς Κεραμέως, δεν θέλω να ρισκάρω τη ζωή του παιδιού μου

20χρονη μητέρα – φοιτήτρια: Επιστολή προς Κεραμέως, δεν θέλω να ρισκάρω τη ζωή του παιδιού μου

Απεγνωσμένη 20χρονη μητέρα που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών στέλνει ανοιχτή επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας, ζητώντας από την κα Νίκη Κεραμέως, να ξανασκεφτεί και αν είναι δυνατόν να αλλάξει την απόφαση που έχει ανακοινώσει, ως προς την δια ζώσης εξεταστική, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να βάλει σε κίνδυνο το παιδί της. 

Η ίδια η φοιτήτρια αναφέρει: «Είμαι μια 20χρονη μανούλα και βρίσκομαι στο 3ο έτος του Πανεπιστημίου Πατρών, έχω περάσει πάρα πολλά και έχω ρισκάρει άλλα τόσα για να φτάσω εδώ που είμαι αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ρισκάρω την υγεία του παιδιού μου και της οικογένειας μου για την εξεταστική που έρχεται».

Τονίζει ότι τόσο καιρό προσέχει υπερβολικά να μην κολλήσει όπως όλοι μας, λέει ότι έχουμε στερηθεί πολλά αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο για να μην νοσήσουμε, και όπως η ίδια επισημαίνει στην επιστολή της «το να μας στέλνετε όμως για εξετάσεις με τόσα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά είναι αυτοκτονία».

Καταλήγει γράφοντας: «Σας παρακαλώ να το ξανά σκεφτείτε και αν είναι δυνατόν να αλλάξετε την απόφαση σας, βάζετε σε κίνδυνο την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ενώ έχετε την δυνατότητα να μας προστατέψετε. Στο κάτω κάτω τι να το κάνουμε το πτυχίο αν δεν έχουμε του ανθρώπους μας;».

Ολόκληρη η επιστολή

«Αξιότιμη κυρία Κεραμέως, Όπως όλοι οι υπόλοιποι φοιτητές θέλω και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με την απόφαση σας. Είμαι η Ελισάβετ, μια 20χρονη μανούλα και βρίσκομαι στο 3ο έτος του Πανεπιστημίου Πατρών, έχω περάσει πάρα πολλά και έχω ρισκάρει άλλα τόσα για να φτάσω εδώ που είμαι αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ρισκάρω την υγεία του παιδιού μου και της οικογένειας μου για την εξεταστική που έρχεται.

Τόσο καιρό προσέχω υπερβολικά να μην κολλήσω όπως όλοι μας, έχουμε στερηθεί πολλά αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο για να μην νοσήσουμε, το να μας στέλνετε όμως για εξετάσεις με τόσα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά είναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! Δεν μπορώ να βλέπω να “φεύγουν” άλλοι άνθρωποι, δεν μπορώ να χάσω άλλους ανθρώπους από αυτό τον ιό… Και σίγουρα δεν θα γίνω εγώ η αιτία που θα κολλήσουν. Σας παρακαλώ να το ξανά σκεφτείτε και αν είναι δυνατόν να αλλάξετε την απόφαση σας, βάζετε σε κίνδυνο την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ενώ έχετε την δυνατότητα να μας προστατέψετε. Στο κάτω κάτω τι να το κάνουμε το πτυχίο αν δεν έχουμε τους ανθρώπους μας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!»

Ελισάβετ Κ.,

foititikanea.gr

Αγρίνιο: Σύλληψη, πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργείας καταστήματος σε χωριό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ