ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα16χρονος ξυλοκοπήθηκε μέσα σε σχολικό λεωφορείο από συνομηλίκους του στην Εύβοια

16χρονος ξυλοκοπήθηκε μέσα σε σχολικό λεωφορείο από συνομηλίκους του στην Εύβοια

16χρονος ξυλοκοπήθηκε μέσα σε σχολικό λεωφορείο από συνομηλίκους του στην Εύβοια

Ο 16χρονος, θύμα της επίθεσης, επέστρεφε στο σπίτι του, με το σχολικό λεωφορείο από το ΕΠΑΛ των Κονιστρών, στο οποίο φοιτά, προς το χωριό του κοντά στην Κύμη.

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά bullying με πρωταγωνιστές ανήλικους, οι οποίοι δεν διστάζουν να εκτελούν πράξεις βίας και εκφοβισμού σε κοινή θέα.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και στην Εύβοια όπου ανήλικοι επιτέθηκαν σε 16χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 17χρονος που προκαλεί προβλήματα στο σχολείο και κυκλοφορεί με μαχαίρι μέσα στην τάξη, επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον 16χρονο.

Στη συνέχεια άλλοι δύο 16χρονοι που φέρεται να κάνουν παρέα με τον 17χρονο, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Όταν ο 16χρονος ζήτησε τον λόγο, ο 17χρονος άρχισε να του επιτίθεται, να τον βαρά με δύναμη τόσο στο κεφάλι όσο και στην κοιλιακή χώρα.

Οι άλλοι δυο που συνέχισαν βρίζουν τον μαθητή, τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να τα ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό έγινε παρουσία 80 μαθητών του δημοτικού και άλλων μαθητών του ΕΠΑΛ, και με την παρέμβαση του οδηγού που σταμάτησε το λεωφορείο, ήρθε η ΕΛ.ΑΣ και συνέλαβε τους ανήλικους, οι οποίοι ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι.

protothema.gr

Γέφυρα για 3χρονο αγοράκι χειρουργημένο στο κεφάλι: Μάλγαρα-Ιπποκράτειο σε 19 λεπτά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ