ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜε 16 ευρώ με επιστροφή από Αγρίνιο μέσω Ακτίου για Ρώμη!

Με 16 ευρώ με επιστροφή από Αγρίνιο μέσω Ακτίου για Ρώμη!

Με 16 ευρώ με επιστροφή από Αγρίνιο μέσω Ακτίου για Ρώμη!

Με 16 ευρώ με επιστροφή από Αγρίνιο μέσω Ακτίου για Ρώμη!

Πόσο έχει να πας ένα…ταξίδι στην Αθήνα με τις σημερινές τιμές στα καύσιμα, τα διόδια και όλα τα συμπαρομαρτούντα; Ανάλογα το όχημα κάπου 150 ευρώ πάνω κάτω.

Εν αντιθέσει με αυτή την ακρίβεια, μια φιλική παρέα έφυγε από το Αγρίνιο για διήμερο, έφτασε στο Άκτιο κι από εκεί πήγε στην Ρώμη με…16 ευρώ πήγαιν’ έλα! Και μάλιστα με μια αίσθηση «αδικίας» γιατί λίγη ώρα μετά η τιμή είχε πάει στα…12 ευρώ! Ναι, χωρίς βαλίτσα με ένα σάκο μόνο, αλλά και τι έγινε;

Οι τιμές στην Ρώμη; Τρεις εξαιρετικοί καφέδες με νερό δίπλα στην Φοντάνα ντι Τρέβι, 7,80 ευρώ! Πιο ακριβά είναι εδώ. Μακαρονάδα…οριτζινάλε ιταλική από αυτές που εδώ δεν «παίζουν»; Εννιά ευρώ, όχι παραπάνω! Σπίτι με χρονοχρέωση 100 ευρώ τα δύο βράδια και… κάτσε εσύ και πήγαινε αυθημερόν οπουδήποτε εδώ τριγύρω με ένα φαγητό μέσα να δεις πόσο σου κοστίζει.

Όπως πάει με την ακρίβεια στην Ελλάδα και με τα μυαλά κάποιων που θέλουν… χρόνο και όσες πολλές αργίες γίνεται, βλέπουμε γνωστούς Αγρινιώτες να τρακάρουν ο ένας τον άλλο στο Κολοσσαίο και να λένε «καλά πού είμαστε; στον πεζόδρομο Καραπαπά;».

Εφημερίδα Συνείδηση

Formula 1: Απίστευτο ατύχημα για Μικ Σουμάχερ, κόπηκε στη μέση το μονοθέσιό του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ