ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη Ελλαδα10ο Forum Υγείας από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

10ο Forum Υγείας από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

10ο Forum Υγείας από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

«Καινοτομίες στο χώρο της υγείας» θα παρουσιάσει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας στο 10ο Forum Υγείας, το Σάββατο 1/10/2022, στις 17:30-19:30.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κλεομένης Μπάρλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και ομιλητές θα είναι οι εξής:

·   Κώστας Τρούλος, Senior Advisor Τομέας Καινοτομίας ΣΕΒ

Θέμα: «Υγεία και Βιοεπιστήμες (Health & Life Sciencies)- Δράσεις ενίσχυσης της καινοτομίας και ανάπτυξης του οικοσυστήματος στην Ελλάδα»

·  Βασίλης Δρακόπουλος, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ & ΕΚΕΠΕΚ Α.Ε.

Θέμα: «Εφαρμογές της 3D εκτύπωσης στον τομέα της Υγείας»

·  Δημήτριος Γ. Κατεχάκης, Επικεφαλής, Κέντρο Εφαρμογών και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Υγείας Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, Ινστιτούτο Πληροφορικής

Θέμα: Παρουσίαση προγράμματος «Smart Health»

To συντονισμό θα κάνει ο Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης ΣΕΒ.

Να σημειωθεί ότι το 10ο Forum Υγείας συνδιοργανώνεται με το Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και έχει την υποστήριξη της ΠΟΜ ΑΜΕΑ Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων και του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας ΙΡΙΣ.

Χώρος διεξαγωγής των φυσικών εκδηλώσεων του «10ου Forum Υγείας 2022» είναι η συνεδριακή αίθουσα στην Πάτρα (Τριών Ναυάρχων 40) του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, που έχει διαμορφωθεί ανάλογα από τους οργανωτές για τις ανάγκες των υβριδικών εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις θα μεταδίδονται live μέσω της πλατφόρμας www.forumanaptixis.gr και από πολλά συνεργαζόμενα social media.

Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας – Δείτε όλο το πρόγραμμα της Έκθεσης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ