ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΜε 10.000 λαμπάκια φωταγωγήθηκε και φέτος σπίτι στην Κοζάνη

Με 10.000 λαμπάκια φωταγωγήθηκε και φέτος σπίτι στην Κοζάνη

Με 10.000 λαμπάκια φωταγωγήθηκε και φέτος σπίτι στην Κοζάνη

Κάθε χρόνο το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη παραμένει πιστό στο ραντεβού του με τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για το σπίτι που κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση την περίοδο των Χριστουγέννων για τον όμορφο και εντυπωσιακό στολισμό του.

Ο παραμυθένιος αυτός στολισμός , διαθέτει περισσότερα από 10.000 λαμπιόνια φέτος, ενώ η ιστορία του όμορφου αυτού στολισμού, μετράει 18 χρόνια!

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δημιουργούν με αγάπη και μεράκι αυτόν τον στολισμό, μεταφέροντας την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους περαστικούς , αφού όποιος βρεθεί στη θέα της μαγικής αυτής εικόνας , στέκεται για να την αποθανατίσει με μία φωτογραφία.

Δεν είναι λίγος ο κόσμος που επισκέπτεται το συγκεκριμένο σπίτι για να βγάλει μια φωτογραφία με αγαπημένα του πρόσωπα.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι όλη η χαρά και η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται εδώ και με βεβαιότητα αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν ότι πλησιάζουν οι γιορτές.

Πίσω από όλη αυτή τη μαγική εικόνα, βρίσκονται άνθρωποι καλοσυνάτοι και φιλόξενοι, που όποιος βρεθεί στο κατώφλι τους, τον υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.

Το kozanilife.gr βρέθηκε και φέτος  δίπλα στους όμορφους αυτούς ανθρώπους και σας παρουσιάζει εικόνες από το “Σπίτι των Χριστουγέννων”, όπως έχει χαρακτηριστεί.

 

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ