ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤο 1ο Authentic Big Blue West – The Ionian Edition σε Μύτικα και Πάλαιρο

Το 1ο Authentic Big Blue West – The Ionian Edition σε Μύτικα και Πάλαιρο

Το 1ο Authentic Big Blue West – The Ionian Edition σε Μύτικα και Πάλαιρο

Πρoχωρούν οι διαδικασίες για την διοργάνωση του 1ου ”Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023″, ενός καταδυτικού αγώνα με συμμετοχές αθλητών απ´ όλο τον κόσμο, πασίγνωστων στην ελεύθερη κατάδυση.

Ο αγώνας έχει ως έμπνευση την γνωστή εμβληματική κινηματογραφική ταινία ”Απέραντο Γαλάζιο” του Λυκ Μπεσόν, με τους γνωστούς ηθοποιούς Ζαν Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό και Ροζάνα Αρκέτ.

Η διοργάνωση έχει την αδειοδότηση της ελληνικής ομοσπονδίας ΕΟΥΔΑ http://www.eoyda.gr/ και της παγκόσμιας ομοσπονδίας CMAS https://www.cmas.org/

Η διοργάνωση του 1ου ”Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023″, θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μύτικα, Καλάμου, Μεγανησίου και Παλαίρου.

Στα πλαίσια της επικείμενης διοργάνωσης, εμφανίστηκε στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή ”Περίμετρος”, που μεταδίδεται 14:00 – 15:00 στην ΕΤ3, με την δημοσιογράφο Κατερίνα Ρενιέρη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην ελεύθερη κατάδυση Χρήστος Καρέλος, που έλκει την καταγωγή του από τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας (Κατούνα).

Αγρίνιο: «Γκολ» από αστυνομικούς για την υποστήριξη της «Φλόγας» (εικόνες +video) 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ