ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣπύρος Μπιμπίλας για τη συνάντηση με τον Αλέξη Γεωργούλη: “Είναι ακμαίος, δημιουργικός, ήθελα να τον συναντήσω”

Σπύρος Μπιμπίλας για τη συνάντηση με τον Αλέξη Γεωργούλη: “Είναι ακμαίος, δημιουργικός, ήθελα να τον συναντήσω”

Σπύρος Μπιμπίλας για τη συνάντηση με τον Αλέξη Γεωργούλη: “Είναι ακμαίος, δημιουργικός, ήθελα να τον συναντήσω”

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Τον πρόεδρο του ΣΕΗ και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας συνάντησε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Μέσα στο πλαίσιο των υπόλοιπων συναντήσεων έγινε και η συνάντησή μου με τον Αλέξη Γεωργούλη, όχι για θέματα του Ευρωκοινοβουλίου. Επειδή είμαστε συνάδελφοι και φίλοι χρόνια, ήθελα να τον συναντήσω. Μάλιστα με ξενάγησε και σε κάποιους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν είναι κάτι ξένο, γιατί παραξενεύει κάποιους;», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εγώ τον είδα μια χαρά. Ήταν ακμαίος, δημιουργικός, είχε συνάντηση με φορείς που ήρθαν από την Ελλάδα και περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεσή του, η οποία έχει κολλήσει. Έχει ζητήσει να επισπευσθεί, ο ίδιος έχει κάνει όλες τις ενέργειες για να τελειώνει το θέμα», επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός για τον συνάδελφό του.

«Θα έρθει στις γιορτές στην Ελλάδα, όπως μου είπε. Ξέρω ότι έχει κάνει γυρίσματα στο εξωτερικό για κάποια ταινία, ρωτήστε περισσότερα εκείνον. Φαντάζομαι ότι όταν τελειώσει η θητεία του, θα επιστρέψει και στο θέατρο», ανέφερε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Τα τοξικά σχόλια δεν με αφορούν. Κάποιοι άνθρωποι παραβλέπουν τα πάντα, ότι οι βουλευτές είναι άνθρωποι που τα ταξίδια τους πληρώνονται από την Ευρώπη για να ενημερώνονται για τα προβλήματα της χώρας και να προτείνουν λύσεις. Δικαιούνται οι όποιοι βουλευτές να έχουν κάποιες ώρες ελεύθερες», απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ