ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΚοριτσάκι για τον Αντώνη Κανάκη και τη σύντροφό του!

Κοριτσάκι για τον Αντώνη Κανάκη και τη σύντροφό του!

Κοριτσάκι για τον Αντώνη Κανάκη και τη σύντροφό του!

Ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει πατέρας σε λίγο καιρό και σύμφωνα με δημοσιεύματα αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη του Αντώνη Κανάκη είναι στο 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με το περιοδικό HELLO!, το μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι.

Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κλέψει την καρδιά του Αντώνη Κανάκη λέγεται Επιστήμη και είναι μόλις 23 ετών.

Η νεαρή κατάγεται από την Καβάλα και τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, εκεί όπου και γνώρισε τον Αντώνη Κανάκη.

Η καστανόξανθη Επιστήμη, σύμφωνα με το Star, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Οι δυο τους έχουν σχέση εδώ και δύο χρόνια περίπου, ενώ τον τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο συγκατοικούν στο σπίτι του Αντώνη Κανάκη στο Πανόραμα.

Η εν λόγω είδηση προκάλεσε την έκπληξη ακόμα και των Θεσσαλονικιών, αφού οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι σχεδόν μηδαμινές – ή πολύ επιλεκτικές και σε συγκεκριμένα μέρη, όπου δεν τους έχει συναντήσει ποτέ κανένα αδιάκριτο μάτι.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr