ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΚινηματογραφική καταδίωξη από τη Λαμία μέχρι το Καρπενήσι

Κινηματογραφική καταδίωξη από τη Λαμία μέχρι το Καρπενήσι

Κινηματογραφική καταδίωξη από τη Λαμία μέχρι το Καρπενήσι

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία θύμιζαν τα όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου από αστυνομικές δυνάμεις…

Όλα ξεκίνησαν νωρίς χθες το απόγευμα στη Λαμία, όταν ο οδηγός ενός κόκκινου Toyota Starlet δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας στην περιοχή της ΠΕΛ.

Ο νεαρός οδηγός, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πάτησε γκάζι και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη. Το κόκκινο Starlet άρχισε και κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στην πόλη, να περνάει με κόκκινο τα φανάρια και να αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες σε κατοικημένες περιοχές με κατεύθυνση προς δυτική Φθιώτιδα.

Στο κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός και στο παιχνίδι της καταδίωξης εκτός από τηn Τροχαία μπήκε και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και λίγο αργότερα και το Α.Τ. Μακρακώμης, αφού το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο πλέον είχε πάρει το δρόμο για Καρπενήσι.

Τελικά όταν έφτασε έξω απ΄το Καρπενήσι πήρε το δρόμο για τον Άγιο Νικόλαο, αλλά εκεί είχαν στήσει μπλόκο αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ Ευρυτανίας, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο των νεαρών.

Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο νεαροί από το Καρπενήσι, ηλικίας 17 και 18 ετών. Όπως αποδείχτηκε ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και αυτός ήταν ο λόγος που δεν σταμάτησαν στο σήμα της Τροχαίας, τουλάχιστον όπως δικαιολογήθηκαν στους αστυνομικούς.

Οι δυο νεαροί κρατούνται στη Λαμία για να οδηγηθούν αύριο στο αυτόφωρο, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr