ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑκριτίδης για Γονίδη: «Παρεξηγηθήκαμε, ντρέπομαι να…»

Ακριτίδης για Γονίδη: «Παρεξηγηθήκαμε, ντρέπομαι να…»

Ακριτίδης για Γονίδη: «Παρεξηγηθήκαμε, ντρέπομαι να…»

Μια νέα παρεξήγηση ξεκίνησε με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χάρη Ακριτίδη όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή του Happy Day.

Αρχικά , ο Χάρης Ακριτίδης ανέφερε οτι:  «Το προηγούμενο σπίτι μου κάηκε. Έχουμε αλλάξει σελίδα και έχουμε εκτιμήσει περισσότερο τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή… Κάηκαν όλα, και μαζί με όσα κάηκαν, κάηκαν μαζί και τα κακά».

Και πρόσθεσε ο Χάρης Ακριτίδης για την παρεξήγηση με τον Σταμάτη Γονίδη: «Με τον Σταμάτη Γονίδη είμαστε αδέλφια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πολύ καλός άνθρωπος. Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ, είμαι και μηχανικός αυτοκινήτων… Αυτό δεν τελείωσε ποτέ με αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσω γιατί δε μπόρεσα να το παραδώσω μέσα στις ημερομηνίες που έπρεπε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο και παρά την παρεξήγηση που έγινε, θα το τελειώσω και θα του το πάω. Αν το πάρει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα. Στεναχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του, που ήταν να με βαφτίσει. Ντρέπομαι που δε μπόρεσα να φέρω εις πέρας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η βάπτισή μου θα γίνει όταν του παραδώσω το αυτοκίνητο, ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του».

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ