ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΖωηρός ως Τομεάρχης ο Βαρεμένος

Ζωηρός ως Τομεάρχης ο Βαρεμένος

Ζωηρός ως Τομεάρχης ο Βαρεμένος

Τομεάρχης Υποδομών ορίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και στο πρώτο δίμηνο των νέων του καθηκόντων δείχνει ιδιαίτερα ζωηρός.

Δύο ίσως και τρεις φορές την εβδομάδα ο Γ. Βαρεμένος παρεμβαίνει απαντώντας σε όσα λέγονται από το κυβερνητικό στρατόπεδο γύρω από τις υποδομές. Και αυτή την εποχή είναι πολλά τα θέματα που «τρέχουν» στις υποδομές: από το μετρό της Θεσσαλονίκης μέχρι την πολύπαθη Πατρών – Πύργου και από τη μη αύξηση διοδίων μέχρι την εκτροπή του Αχελώου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να υπερασπιστεί τις θέσεις του κόμματος και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω… Μάλιστα σε μια εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνεται ακόμη ως προς την αντιπολιτευτική γραμμή του, ο Γ. Βαρεμένος δείχνει προς στιγμήν να έχει βρει καλή «περπατησιά»…

Και ποιος ξέρει; Ίσως στον επικείμενο μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ να τον βγάλει κάπου ψηλότερα…

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

Αχ κουνελάκι… τρύπες γιατί τρυπάς; (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

1 Comment

  1. Προσοχή μη πέσει λόγω ύψους. Ας ρωτήσει τον ομογαλακτο του πέρα απ ‘τ’ αυλάκι τι έκανε για τη γέφυρα της Ερμιτσα και της ΝΑβορανης; ποια ρεματα στο Δήμο Αγρινίου καθαριστηκαν; ως κυβερνητικός βουλευτής τι έκανε για το τόπο του σε υποδομές; Υ. Γ. Απαγορευονται οι μακέτες και τα θα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.